Monday, November 10, 2008

baju ijau

baju ijau ;p
beli kat an jugak
hihi
kaye mu an asik owg beli kt mu ;p

hihi

actually ni aku beli 3 lai sekaligus ngan an hr tuh
sekali dengan yang ni, dan yang ini
tapi yang aku bayar selai ni aje
yang lain2 tu sape bayar tah ;p
eh, thanx to kak zana pasal tlg owg transferkan dwet taw

baju ni sama dengan baju acik tantek aku ni ;p
dia nye kaler putih, aku nye ijau
ingat nak pakai sesama
tapi ko lambat sangat la yang oi
baju aku kat sni dahla tak banyak
aku bawak ngam2 nak pakai seminggu je ;p

tapi takpe, aku pun dah tengok ko pakai cane
hehe

ade sape2 berkenan nak shopping online ke?
jom g an's wardrobe (:








11 comments:

Redbloodsnow said...

uuwaaaaa!!! sedeyyy sey alongggggg yunnnkkk
along nakkk sgt beli bju tuh gak arr
tp ape kan daya..bdn ku x semantap bdn korg berdua..haiiippp!!!

aku nk dengki ah...nk suh bdn korg jd cekeding macam aku gaks..kahkahkahkah :P

MiSZuE said...

to zie..
hehe jgn le harap kami nk dapat badan cekeding cm ko tue hehehe
susah lor..

to za..
cantek aaa hijo..ni yg nk tepek gak..hiksss

Dayu said...

kayo lah si an tu
smua org membeli-belah ngan dia
tapi bln ni tak boleh nak shopping la, takde peruntukan dah
bulan depan je la

nanonano said...

owg smpai skrg xpndai2 nk transfer wet
:(

~dARlee zURiS~ said...

org snap ar gambo baju
nie gambar muka dye yg beso =P

ish ish..cian zie
kamu kena minum appeton weight gain nie zie ;)

an.wardrobe said...

elo yunk!! timer kaseh yerk wt entry neh. aaahaaks.
kayor aper nyer.. ;) bwekk!! enggak sih.. gitu2 ajer..
keke.

Nem0 o0h Nem0 said...

badan keding cm along tu la cntik =0

nice la,tp aku mesti x muat..=p

lily lotus said...

cantik..nak selongkar wardrobe an jugaklah ;)

ezo said...

rajin ko membeli belah online ek

aku enggak reti

huu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ni same gn red 2 ek? An mmg kayo...

oRyen said...

uikss..ramai tul beli qt an wardrobe yea.. harus usya ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...