Monday, November 3, 2008

hye!

hye!
morning korang (:
dah bekfes?
aku baru naik office pukul 10 tadi yerp
dahla hari ni ialah hari ini dalam sejarah
sebab aku sampai office sharp pukul 9 :D

tak penah2 okey ;p
alih2 hari ni sampai2 tengok2 officeku gelap gelita
takde letrik upenye..
adesh!
so lepak2 dulu minum2
hihi
dalam kol 10 tu baru la letrik ade (:

btw..
nak tunjuk baju baru la ;p

tantek tak saye baju saye?
ade corak2 lagi..
hihi

BAJU TU DIBELI DI SINI
thanx an!

kak zana, baju ijau tunggu dlu ek..
hihi








17 comments:

MiSZuE said...

bju hijau yg mane tu yang?

Ceera said...

hiks.. aku pun nak usha la baju online nie..

Redbloodsnow said...

wuuiiiiiii lawanyerrrrr
tp aku x leh nk shopim on9 lg
ngah sengkek..hahahahah

pssttt...if ko dh x nak pakai lg bju tuh..lanting kat aku ea :D hahha

chik Star said...

amboi.
sakan lar.
ari2 bju bru
:P

nanonano said...

mesti td berapi2 je nunggu sbb opis tade api ekk..
padahal owg da xcited sgt da nk tayang baju bru nehh..
ekekke :p

chik Star said...

erk !
apesal area cni xpnh xder elektrik mehh ??

NoTy But Nice Zhoe said...

wah tantek tantek... i like.. .

an.wardrobe said...

aahaks zue. nk suka plak dgn soalan tu. keke.

sepet a.k.a zack_u said...

bpe hinggit tu??
cantek ooo...

Erinsza said...

kiutnyer dia pakai baju baru.

hehehe. suke tgk diaorang dpt pemberian dari blogger

:: p R i n c E s S _ N :: said...

asik ats sparuh je...pic full r...xpuas ai...

sweethOneY said...

zue
baju ijau yg sama ngan ko la yang (:

ceera
usha jgn x usha
ko free hair lg byk pilihan beb..hihi

along
hihi
baju merah aku pk pat ploh kali dlu kot b4 nk lanting ke ko

wakakak :P
aku pon sengkek yang
ni nuar lanje :P

kak as
eh
ne de ar!
br 2 hr :P

nano
wakakakaka
yu ayat nak dengki aje taw

dush!!! :P

kak as
x penah meh?
sni dh dua kali xde..huh!

wynz
hihi
macehhh :P

an
hehe
soklan ape ek an :P

zack u
rm38 kot..
lpa dah aku :D

kak erin
hihi
bukan pemberian kak :P
pemBELIan :P

ayein
sob3
sape plak yg nak disuruh ngamik pic full aku tu babe..isk

shasha said...

uiksss...dia ni asik shopping jerrkk..jelesnyerr..

ezo said...

oh..ko amik baju yang x berapa serabut tu ek?

ok la tu..cun..

shuke2..

(:

lil^RED799 said...

waaaaa da pakai! shantek!

farah aminuddin said...

cantik2..
tuannye yg pakai pun cantik ;)

oRyen said...

shopping on9 ek :D
mmm..xnmpk sgtla corak baju nya mcm cntik cuba awk ltk pic bhgn coraknya, leh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...