Monday, November 10, 2008

tag

morning (:~
haa..minggu lepas lagi dah kena tag ni
hehe
janji nak buat weekend kan
tapi kerana sebab yang telah disebutkan di bawah ni
jadinya hari ni baru nak bayar hutang
oh, sebelum tu kena list dulu pemberi hutang kan ;p

1. kak eita, terliur dgr akak mkn sotong taw ;D
2. kak jue madu goncang..ewah2 ;p
3. zhoe wynz, wanna be on top? hihi
4. kak as bintang2

ha..tu jer kot senarai pemberi hutang1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now. - CHECKED!

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture. - CHECKED!


3) Post that picture with NO editing. - err..tambahkan frame saje, CHECKED!


4) Post these instruction with your picture. - CHECKED!


5) Tag 10 people to do this - tak nak la tag sesape..hihi


owait? ;)








10 comments:

an.wardrobe said...

oit tgh drive pum smpat candid? hopefully tgh trafik merah yerk. keke

nanonano said...

ijao meh.

MiSZuE said...

nape mate ko tue..letak krim yang...

Redbloodsnow said...

weewwiiitttt!!! cunnyerrrrrrrrr
nuaaaaa!!! bek ko pinangkan si izza neh cepat...t org len sambaq kang..tros jadik putih mate itam ku kang..hikssss!!!

Nem0 o0h Nem0 said...

nice candid... =)

Eita said...

hehehe tomeii

ezo said...

sempat lagi amik pic dlm kete ye

tag yang ni aku tak setelkan lagi

besok lps exam kot

huhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku kne gk tag..tp xdan nk wt..ari2 ape aku da ltk orignal pic...

J u l i a 。.゜✿ said...

yaya good good.. suda buat tag. ailebiyu iza..

nano je dop buat lagi. eiii gereyy gereyyyy

sweethOneY said...

an-wardrobe
hehe
mmg kt tafic lite merah yang :P

nano
aah :P
ijau

zue
tu la yang
lebam bawah mata aku ni ):
dh try pakai krim garnier, idak elok gak

along
weeewit!
along aku lg cun!!
TETT, cepat2 la pinangkan along aku neyh
wakakaka

nemo
tenx :P

kak eita
hihi
maluu la :P

ezo
hihi
klo tag yg senang2 gni laju je aku buat
tp nk kata laju sgt tu, smgu gak la :P

ayein
hihi
samala ngan aku pon
hari2 letak pic ori :P

kak jue
hik3
ailebiyu too :P

eh k jue, ukan ke na dh buat meh?
ade laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...