Thursday, October 30, 2008

sebab ni ke saye over mangi?

kekekekee
mekna ni bocor rahsia ah
memang la hari ni kai mangi2 over sikit
sebab feeling2 nak kai baju baru ;p
ni haa bajunye
tak nyabo2 kak as ni taw
penat org mms dia semlm
x sampai lak
bis tu sampai kt sape kak :-s
erraku rasa aku kai baju ni nampak gomok ah
tak shuke
tapi sebab kai g opis, aku bantai je la
aku ni kalau baju baru
memang takleh simpan lelama
pantang katanya ;p

hehe

17 comments:

nanonano said...
This comment has been removed by the author.
nanonano said...

aik??

nanonano said...
This comment has been removed by the author.
chik Star said...

ntoh.
xsesampai pon smpai sekrg.
pelik betoi.

weyh...
izza der beli bnykkk..
soh dye uplod lgik.
:P

opaq said...

patut la aku terbau dari blog aku lagi,..


rupernya awek aku (berangan) yang wangi...eheheheh

Dakjaat™ said...

hoho~ macik nampak merah la hari ni .. ramai peminat nak kat sana tu (tunjuk kat sekumpulan lembu2 yg tengah bersorak2 nama izza) nak mintak autograf... wakakakakahkahkah! ;p

lariiiikkkkkkk!!!

MiSZuE said...

hehe cantek sehhh
ko pakai gak ek..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ni y aku suh 2 ek? Xpuas..mau tgk lg...

bOnda said...

waaaaaa..baju baru...i lOike merah..tak nampak gOmOk lah..maybe munge dia besOr tu yg nampak cam gOmOk..

~dARlee zURiS~ said...

eh..
nape x penah tengok baju kaler merah tu kat sane??
x aci!!

Dayu said...

barang baru mmg kena guna
sayang simpan, kang jadik tak suka lak..
arrgghh!!! bulan ni tak boleh nak shopping dah, duit dah cukup2 je ni..

sweethOneY said...

nano
hape yang?

kak as
kekeke
mana ade...lalalala :P

tah kak as..tah sape2 yg dpt tu :-s

opaq
kekeke
jaoh na tu smpi kelantan baunyeeee :D

dakjaat
haihhh
lembu tu kwn dak jaattttttt!!!!

kejar dakjaat smpi ke kandang lembu..lalalala

zue
pakai yang..nape? (:

ayein
hehee
nnt la..
benarnya baju ni besau sikit
x shuke :|

bonda
mbe la kot kan bonda kan
ase nk let go ah baju ni

kak zuris
hehe
aci jugak :P
sbb an upload2 je trus kena sambar..kekekeke

akak nak?
akak x muat laa..baju ni besar ):

dayu
tu la..pantang tu simpan lama2... :P

hehe..sbar ek dayu, sok2 jgn bwk keta lelaju :P

Tny said...

Perasaan je tu.. nmpk okey je.. semangat ngn baju baru ;)

azarina said...

cun gler ok..

Known as IDZ said...

mane bj lagi satu tu? :p

lil^RED799 said...

aih.... tak nampak full la...... lepas nih bg pakai tshirt meghhhaahh tu plak yeh.... hiks!~

sweethOneY said...

tny
hihi
tu la..semangat baju baru!

nana
ala..malunye ai :P

idzwan
hehe
lagi 3 la..

lilred
psl x lawo okey amik full..haha
hr ni aku pakai shirt merah lak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...