Monday, November 10, 2008

sabtu malam hari tu
ayah aku ajak makan kat luar
sebab adik aku nak g cari alat2 tulis sume
nak SPM kekdahnya..
so dah alang2 kuar tu
trus makan luar sekali la

kitorang g mkn KFC
tu yang paling sonang
hihi
benda lain ko jangan tanya
mana de pape kat KK ni ;p

sementara tunggu mak aku bersiap
aku mendera adik aku suh snap gambar aku bebanyak
hehehe
lya yang tak ready
kekeke
dia ni ikut mood dia jugak
kadang pakai tudung, kadang tak..
takpela, pelan2 kan (:masa ni tunggu adik aku g kunci umah jap
sedap je aku bersandar kat montot keta nak amik gambar
kalau ayah aku vroom2 keta masa tu
confirm aku jatuh terlentang..

haha

dah tu
kalau amik gambar senirik kan
mesti jin mata satu ni yang kuar
haih!
haa..tu je gambar2 yang ade
kekeke
gambar masa makan tak hengat plak nak amik
semua dah kebulur kot ;p
try mkn hotrods tu
cis..aku rasa tertipu jer
sebab rupa tak macam lam iklan pon
ingatkan mcm popcorn tu
sekalik tak pun
dahla ayam tu bahagian isi |:

oh..selingan jap
cardigan tu pun online shopping gak
hehe

korang tengoklah sni
cardinye memang sume cumil2 belaka (;








10 comments:

nanonano said...

ecececehh
pomot bju baru
hihi

chik Star said...

oh !
bju bru lgik
ari2 bju bru budak nih.
:)

an.wardrobe said...

hehe.. chantek ur cardigan itu. lanjer boleh ;)

ezo said...

lawa jgk

awat adik ko tu mcm tensen je?

akak dia buli dia ek?

lalala~

shasha said...

uikss...adikku sorang ini..keje dia shopping je...hheheheh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

baju bawu wo..pomot2...

MiSZuE said...

cantik..tapikan mahalle dik..
hermm kt times square murah2 tau..
nyesal x hiks...

nntilah ek aku tepek..aku bz..buat2 bz jek nie..jom keje!!!

~dARlee zURiS~ said...

kk de pau yuk loi
tu pun tatau ker? =P
pe org kk nie??
haihhh..

hahaa..dah jadi promoter lah pulak ek...

Mommy Lily said...

sedapnye ayah belanja kan kan kan

sweethOneY said...

nano
hihi
itula guna baju baru ;p
untuk dipomot..kekeke

kak as
hihi
mna de la kak as
baju lama pon byk ;D

an-wardrobe
hihi
an lg kaye
an la kena lanje ;p

ezo
hihi
lawa bukan? ;p

hihi, adik aku tu tak ready
koser ah aku nk ngamik byk kali
apak aku dh hon2 suh masuk keta
haha

kak sha
hehe
ala kak sha
ni beli hari tu lagi
tp baru nak pakai (:

ayein
hihi
kalau puas ati, kena la pomot ;D

zue
hihi
takk..tak nyesal pom ;p
times square bukan depan umah i yang..kekeke..jaohhhh

kak zuris
hehe
mana la taw
org jaoh plak yang taw kan kan ;p

hihi, sekali2 kak..kang kutip la komisen..kekekeke

mommy lily
hihi
pandai la mami ni

ish :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...