Monday, July 9, 2012

My Bestfriend's Wedding

After Gg's wedding, this is another wedding that I am looking forward to attend ;D

Another girlfriend's wedding ! Tahun ini memanglah tahun meraikan cinta. I was planning to slept over at her house a night before. But unfortunately saya telah jatuh sakit ketika itu. Takde masa lain nak sakit, time itu juga. So sorry girl.



Before the majlis. Sedang dup dap agaknya masa ni. Menunggu ketibaan rombongan. Hehe. I envy those yang berpeluang mendengar akad nikah oleh suami dan ayah ye. Because I missed that chance during mine.


Beberapa ketika sebelum bertukar status dari Cik ke Puan.


Mulanya Gg can't make it sebab dia ada event dekat sekolah. Tapi last minute, tiba tiba boleh pulak. But we keep it as a surprise hihi saje je nak buat pengantin terharu tapi kan, saya tak nampak pun pengantin nangis hari tu. Penat je pass tisu dari belakang masa selepas akad nikah tu. Haha


May Allah bless this friendship forever, amin.


And yeah, finally. 

Semua orang sudah menamatkan zaman bujang :) Selepas ini akan hang out bawa suami pulak, haha maybe bawak anak anak pulak ke, ewahhh :P

I did cried a little (little only ok, maybe bertakung je kot. Haha why so defensive, Izza) sewaktu akad nikah. Haha orang lain yang bernikah, saya pulak yang melebih lebih. Hihi dalam hati saya, rasa relief sangat. Rasa macam, yeahhh finally this is it !


Babe, selamat menjalani ibadah sebagai suami isteri. I know I'm not in the place to give you advice on how to be a good wife, but what I can say.. Menjadi isteri banyak pahala yang senang senang je nak dapat. I wish you guys happily ever after (cliche sangat. Haha). And Khairy, please take a good care of my girl.. I know you will. Happy newly wed !!



4 comments:

Rara Nasiha said...

tahniah untuk kawan awak tu. sampai dah jodohnya :)

asna cute said...

suka baju ko! tp syg nanti aku xleh pki huhu

Hana Soffelia said...

Bila g majlis kahwin org lain, terkenang kenduri sendiri kan. hehe

lily lotus said...

ceria sungguh pengantin perempuan itu :)...congrates!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...