Friday, February 3, 2012

Mee Bandung Udang Galah

Hari tu saya teringin sangat nak makan mi bandung tulang. Ni gara-gara view website 8tv yang Best In The World tu lah. Tengok dia makan mi bandung tulang tu fuhhh tak menahan. Nak jugak ! 


Mi bandung tulang.

Sedap !!!


Selain ni ada jugak goreng-goreng semua. Kat mana ? Sebelah Mee Ketam, Kompleks Anjung Seksyen 7 Shah Alam.

P/s oh mi bandung udang galah tu nama kedai dia. Hehe tapi tak makan yang tu pun


<--- Nang if you LIKE

7 comments:

atty's said...

bila ler nak dpt merasa nie..

sharEna said...

nak merasa jugak. jarang sgt ke shah alam..hukhuk

Erina Asmawani said...

sok ena balik Muar, nak carik mee bandung the best in Muar :)

~daRLee ZuRiS~ said...

Sharil kata tak pernah tau pun.maka, balik s.alam ti harus cari gak!

nanonano said...

tajuk mee bandung udang galah, tp gmbor tulang T_T
seb bek aku xske sgt mee bandung
tp nanti klu turun, aku nakkkk mee kari ketam tu weh!

dhiera said...

baru nak cakap saya tak makan udang. hehe.. nak try, nak try!

Meebandung Kuah Kacang said...

Jemputlah cuba mee bandung kuah kacang 'odeon' batu pahat :)

Senarai Rakan niaga kami:-

Restoran Anjung Warisan
Jalan Petri, Johor Bahru (Belakang Yayasan Warisan Johor)
Waktu niaga: 7.30malam hingga 12malam


Gerai Makan MBJB Skudai Kiri
Gerai makan No.7 (Sebelah Cimb Bank)
Bertentang dengan Bangunan Petronas Bandar Baru Uda, JB
Waktu niaga: 3.30petang hingga 12malam


Teh Laris Kafe 21 Jalan Snuker 13/28, Seksyen 13, Tadisma Business park. Shah Alam. Setiap hari kecuali Ahad. 8am to 7pm


Stall Puan Aniza Muhamad (Mamak) Sebelah Pasaraya KK, Depan Pasar Awam, Pekan Sg.Besi, Kuala Lumpur. Waktu niaga: 7malam hingga 12malam


Kopitiam Sukand's
62 Jalan Bandar, Port Dickson


Restoran Syahirah
No.8L & 8M Jalan Tun Habab, Kota Tinggi (Sebaris Ambank, berhadapan Hotel Mayres)


Restoran Mama World
973 Jalan S2F22, garden Homes, Seremban 2


Warong Hijrah
10 Medan Selera Sebelah Bangunan LHDN, Jalan Pak Sako, Temerloh

Terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...