Wednesday, December 21, 2011

Nasi Ayam Chee Meng

Saya syak suami saya ni memang penggemar nasi ayamlah. Sebab memang beliau suka sangat bawak saya pergi makan nasi ayam -_-"

Hari tu bagi makan bebola nasi ayam. Tapi maaflah kedai bebola nasi ayam ni saya tak tahu dekat area mana dekat Melaka tu.

Kali ni bawa pergi kedai nasi ayam Chee Meng pula. Memang nama cina, memang kedai cina pun. Nasi ayam cina buat kan sedap :B


Yums ! Memang sedap, cuma harga ada mahal sikitlah untuk nasi ayam. Tapi memang standard harga macam tu kot.

Kedai ni ada 3 cawangan. Dekat Bukit Bintang, Desa Pandan dan juga Jalan Klang Lama. Yang ni kami pergi dekat Jalan Klang Lama tu. Tempat memang full, masa datang tu ngam-ngam ada satu meja je kosong.  Rezekilah tu :p Saya tengok kat sini berbilang bangsa makan. Melayu ada, Cina ada, India pun ada.

Dan jangan risau, sini halal ye. Tak logik kut suami nak bawak saya pergi kedai makan tak halal.

Klik sini untuk rujukan halal JAKIM ---> STATUS HALAL NASI AYAM CHEE MENG


<--- Nang if you LIKE

5 comments:

atty's said...

nasi ayam memang sedap

nanonano said...

mika ske gop ns ayam, hahaha tp babahnye xske :D
so klu mkn kt luar biasenye msuk kt kedai mskan panas la

Ciare Baha said...

slurp!!

:D

farrah said...

kita suka nasi ayam gak!!!

ala apsal tempat2 tu semua tempat common jam and jauhhhhhh T________T teringin dah ni.

Zumie said...

lapa.nyesal masuk sini :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...