Wednesday, September 28, 2011

Funny Keyword #2



Seriously saya tak faham sebenarnya dari mana datang idea nak kaitkan Izzatul Azma dengan model. Tolong jangan buat lawak please. Tak kelakar ok. Ingatkan dah habis dah keyword merapu ni. Ish ish.. 


Satu-satunya orang yang pernah buat statement panas ni Cik Lilred ni lah. Farihah, ko hengat senang aku nak korek balik Twitter ko semata-mata mencari tweet yang satu ni ? Hahahaa tabah kan aku..

Ko yang google tu, tau tak exaggerate tu apa ?

<--- Nang if you LIKE

1 comment:

Hana Soffelia said...

Weeeee..ada keyword kurus persis model tu. sonokkkk.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...