Tuesday, September 27, 2011

Jeans Bersaiz 26 Yaww


Suami belanja kita beli jeans :D

Tapi macam risau mana tau 3-4 minggu lagi entah-entah dah tak boleh nak sarung. Selera makan bukan main menakutkan sekarang. Ada satu hari tu, breakfast nasi lemak.. Lunch makan nasi. Dinner pun makan nasi. Aiyoyoooooooo. 

Korang yang dah kahwin, masih diet tak ? Macam mana korang diet ? Boleh ke sekadar memandang dari kejauhan je suami makan nasi, kita ratah lauk je *rolling eyes

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

farrah said...

nope, i can't just look. tak tahan la tengok dia makan nasi. even dah kenyang gila pun tengok dia makan sure nak join. satu senduk pun ok.

and that's why i'm no longer 46kg as i used to masa awal-awal kahwin dulu T____________T

tapi takpelah, asal suami sayang, cukup :)

Hana Soffelia said...

Hahaha xde maknanya nak diet. Tambah hubby suka makan, xkn kita nk telan liuq je kan. kadang2 tu hubby smpai pukul 2 pg, haruslh kita mkn jugak. haha

psst, jelesnya, dia masih muat saiz 26. hukhuk

nanonano said...

nk kabo mu kurus la tuh?
pui puiii..
huhuhu

Ietams said...

takut gemuk yer..
kalu lepas kawin badan naik, selalunya org kata hatinye senang.
ok ape.. =)

sweethOneY said...

Farra - tu laaaaa.. sebenarnya risau. aa farra 46kg masa awal2 kawen dulu? Ok, sekarang dah boleh risau.

Hana - haah tengok husband makan mcm sian plak kan kalau tak teman. ahaks

Nano - Hahaha mu tak baik buruk sangka kat orang oi

Ietams - Hehe tapi saya kalau gemuk or badan naik, nanti saya depress kak :(

pRincESs_N said...

X smpat diet cz da bunting...wakaka..pstu kurus snndri sbb sickness..pstu mbesar bagai johan...xpe beb..slagi ade selera..hentam saja laa...

Erina Asmawani said...

ena masa nak tunang je diet..mase nak kawen x diet sbb stress ngan keje sume, jadi makan banyak..haha

pas kawen lagilah..kami sama2 berlumba membesar bagaikan juara ;p

putrinorashiqin said...

keciknya pinggannnnnnnnnnggg saya jeles nihhhh alah izza cam jenis takkan gemuk pun ..jgn risau ekk makan jer asalkan berpatutan dan sihat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...