Tuesday, September 13, 2011

Izzatul Azma cantik seperti model


OMG ! Siapa yang google ni ? Siapa ? Siapa kamu di Shah Alam yang google ni ??? Kamu cari apa sebenarnya ni ?

Keji okeh. Haha dan sangat kelakar. En Suami gelak guling-guling, nak-nak lagi part

izzatul azma cantik seperti model

HAHAHAHAHA !!!

Sorrylah kecewakan kamu wahai si penggoogle. Saya ni takdelah cantik seperti model, tak juga paling cantik. Tapi izzatul azma love aziim tu dah betul dah tu :D

<--- Nang if you LIKE

10 comments:

farrah said...

omg lawak gila! tergelak gelak kita kat sini!

eh kamu pakai application apa ni sampai boleh tau siapa google dan lokasi sekali? kita tak pernah memantau reader kita huhu...

Hayati Buya said...

kakak, macamana nak tengok orang google kite ni kak ??

pRincESs_N said...

hahaha...cane nk tgk google ni beb?? aku sll tgk kt nuffnang tu jekk..

nanonano said...

aku agak ade model nama izzatul azma gak kot? hahahaha

Redbloodsnow said...

wahhh mesti ko nyer peminat tegar ni yang. wahhhhhh mesti kembangggg je ati baca keyword google tu kan..hikss

ko mmg cantik pun yg. dh lah tggi. layak jd model or stewardess :D

sweethOneY said...

farah - lawak gila kan. siyes sakit perut gelak. suami kite lagilah, sakan dia gelakkan kite

Betty - Akak guna statcounter dik :)

Ayein - guna statcounter, byk details kt situ :D

Nano - Haha tu aku tak tau lah pulak, tak pernah jumpa orang nama sama lagi. Aku syak je sbb kt twitter hari sebelum tu, ada kwn aku mentioned aku ckp cantik mcm model. haha agaknya ada stalker kot?

Zie - weh takde maknanya kembang2 hati. Haha rasa keji sgt org tu dan lawak gila..

Erina Asmawani said...

omg! omg! tergelak2 ena baca..bertubi2 google izzatul azma tu..siap nama penuh x tahan..haaha..stalker tegar ni yunk :P

ken said...

u search sendiri ke? :P

sweethOneY said...

Ena - tau takpe, bertubi2 google nama org tau.. tak sukee. haha

Ken - Owh, I belum sampai tahap vain bodoh mcm tu sekali :)

nyna said...

hahahaha lawakkkkkk adakah awak spt model

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...