Wednesday, April 27, 2011

Pengalaman Dilamar


Hello, hi, salam semua ;)

Pagi ni masa on the way pergi office, macam biasa aku memang pendengar tegar Hot.Fm. Suka dengar Hot Chat pagi-pagi tu. Sapa dengar Hot.Fm jugak pagi ni, angkat tangan ! Best kan tajuk dia hari ni. Hehe.

Pengalaman dilamar ataupun melamar.

Tajuk ni diinspirasikan daripada satu artikel dalam paper ni. Artikel ni mengisahkan tentang seorang lelaki melamar girlfriend dia dengan menggunakan teka silang kata. Unik kann ? Nak baca artikel tu, klik sini ; Melamar menggunakan teka silang kata

Unik dan romantik bukan lelaki tuuuu, syioknya dilamar begitu. Hehehe :P

Nak share kisah saya pulak. En Tunang ajak saya kahwin masa bulan puasa tahun lepas, itu yang lepas raya kami terus bertunang.. Dan sekarang menghitung bulan untuk berkahwin ♥

Ini kisah bagaimana si dia melamar saya, hik hik. Malu lah cakap macam ni, tapi siapa nak baca boleh klik link ni ; Kad raya saya yang pertama ♥

Nampak tak ada cincin emas putih tu? Walaupun simple, tapi sangat istimewa pada saya. Hik hik, sumpah geli ayat bunga-bunga rasa nak lempang diri sendiri empat puluh kali :P

Mehlah share pulak, macam mana korang dilamar ataupun untuk lelaki, macam mana korang melamar awek korang ??

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

nanonano said...

aku xtao plak akd raye ade love2 bagai ni
biase klu cari kad raye nak yg katon yg ade ayat klakor2 je, hahahha
eh nana mcm xpenah bg aku kad raye pun??
tsk tskk..

sweethOneY said...

ada yunk.. hihi. yg ada ayat2 khas mcm utk suamiku, utk tunang, utk isteri sme pun ada.. jiwang belakooo.. g carik :P

hehe. kad lain ada bagi tak? kalau bg kad kredit lagi best weh. ahaha :P

Nem0 o0h Nem0 said...

switnyerr kan!!

pRincESs_N said...

Sweet2...aku cm bese laki aku ske wt gempak..tau2 nk merisik..

~daRLee ZuRiS~ said...

tak mau ah citer.malu sehh...hihii..
eh ke aku dah cite kat kau? ;P

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

nice!!~~
eee!!
aku aritu terys kawen meh...
sbbnya pilihan keluarga..camane ek kawen dgn cinta hati??
uwaaa...


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!..
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE..
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK DISINI..
└┐▒▒▒▒▒▒

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ eppy blogging ya!♥

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...