Tuesday, April 26, 2011

My Precious

Dear,

Semalam 25th April, hari kelahiran kamu yang ke 25 :)

I wish you happiness in your life. And thank you for the priceless friendship that we've shared.

10 years of friendship, boleh celen tak korang? :P Hehe. Dari zaman sekolah lagi, tak sangka sekarang masing-masing dah besar ok. Haha. Taknak mengaku tua :P Masa sekolah dulu kan, GG ni tukang amik breakfast pagi-pagi sebab aku bangun lambat. Haha. Tapau breakfast kat dewan makan, lepas tu makan sama-sama kat kelas. Sebab GG dah jadi tukang tapau, makanya aku adalah tukang basuh bekas. Haha. We really had a good time back then :D

Happy birthday dear, you know I you, both of you SOOOO MUCH !

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart. ~Elisabeth Foley



P.s Quote ni plagiat dari Facebook Zatil Iman. Hihihi :P

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

tiba2 rindu kat bf zaman sekolah yg udah lost ctc :(

happy besday juga!
:)

Nem0 o0h Nem0 said...

aku pun ade sorg kwn baik yg dah kawn lbh dr 15 tahun.still keep in touch smpai skg.best kan bila ade kwn ssh senang bersama..

Zumie said...

happy befday to ur bff..

may god bless you..:)

Redbloodsnow said...

ek eh..nice lah date bday dia. sepadan dgn umur..hehe. 25 april for 25 years old. tak ke nice number tue..hehe

hppy blated bday :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...