Thursday, October 28, 2010

you got problem with me ?

harap korang dah berpuas hati dan happy dengan entry diabetis di bawah ni. sebab sekarang akan membawakan berita amarah pula !

Aku tak tahu apa masalah dengan orang yang pengecut ni. tapi this is not the first time it's happened. apa masalah korang neh ha ? kalau tak puas hati, meh sini cakap ! pengecut betul.
banyak lagi conversation kami sebelum ni. tapi aku share yang ini saja.

ok. situasinya begini. ada someone guna nick name adik aku, create satu emel baru. dan add aku di YM. I thought that is my sister, using the new ID. so I accepted. then, I realized that my sister is not like this. until this faker call me "long" kejadah kau ni. sumpah aku rasa nak tikam-tikam tangan dia dengan pisau. mendidih menggelegak darah rasanya. kau ni kan. apa masalah ? seronok ke jadi sakit mental macam ni ? seronokkkkk ?????

this is not the first. not the second. not even the third.

siapa pun kau, back off. tak puas hati, mari sini cakap depan-depan. tak perlu guna taktik busuk.
oh, btw. aku masih tak faham kenapa masih ada orang tak faham entry ini. asyik-asyik muka dia aje yang keluar terpampang kat site nuffnang aku tu :D haha. takpe, think positive. selagi tak kacau aku, takpe.


8 comments:

zati tarhizi said...

haaa amik kau bangang skali dapat. haha.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

teringat 'twin' ko yg da lame x on9 kaco aku...hahahahha

pwincess AJA said...

euwww.xmalu nak nyamar2.
sabo kak ea..;)))

nanonano said...

huhu ade gok org gni ehh..
apekah motif operandi dia sbenarnye ehhh???

p/s: bekeng gok mek nehh..
hahahaha takuuttt

Zumie said...

hoho..bangang mane pangel long..nk menyamar but stupidoooo

chik star said...

erk.
bole lak cmtuh.
pasai pa tu?
xder keje dh kot.
:P

Redbloodsnow said...

ishhh x malu ah die ni. nyamar² bagai. mcm lah org x kenal adik sendiri camne...pui

PinQib said...

stalkerr................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...