Sunday, October 31, 2010

wonder woman

my weekend was biasa-biasa aje. and so exhausting until now walaupun sudah tidur lama gila, badan aku masih sengal-sengal lagi :(semalam (sabtu) pergi kenduri ex-schoolmate kat teluk intan, perak. plannya nak gerak pukul 8 pagi sebab I need to go back early. tapinya paham-paham je lah. tak mungkin punya. kitorang gerak pukul 9 pagi. okaylah tu, lewat sejam dari perancangan.

and, a night before tu tak sedarkan diri nak kena bangun awal, and will be the only driver. tetap jugak nak berborak, tidur lambat. almost 4 am. lihatlah mukaku di pagi hari.
sembab sangat mata kan. penat yang teramat. ikutkan hati memang taknak pergi. tapi tetaplah aku gagahkan jugak.I went there with them. my girls.

arrived there dalam pukul 12.30 tengah hari. ngam-ngam pengantin sedang bersanding. tapi tak tengok pun. I was exhausted enough untuk sibuk menyelit-nyelit bersama.with hafiy. friend's son.

this is my first time going to ex-schoolmate wedding. and aku tak rasa nak pergi lagi. haha. no fun. aku tak berapa bond dengan mereka ex-schoolmates. lepas sekolah terus lost contact. takde nak keep in touch lagi ke apa. ataupun aku memang jenis macam ni. so, tak pasti akan pergi lagi ke tidak wedding seumpama ini.

gerak balik KL dalam pukul 1.30 petang. cuaca dah la buruk pulak. hujan sangat lebat. angin kuat. and im so tired. and i am the only driver. maybe next time kalau boleh bergilir-gilir memandu, hati rasa senang sedikit :)

sampai KL dalam pukul 4. hantar zatil back to her house. rushing back to cheras because I have another event to catch. sampai rumah je terus bersiap. fiance nak bawak pergi wedding colleague dia. dalam pukul 6 petang he fetched me at home.

on our way to the restaurant, i was sleeping. gila penat tapi sebab dah janji. aku gagahkan diri. yes, dia tak paksa ikut. tapi aku dah promise boleh temankan. janji kena ditepati kan. and then, bila sampai kat restoran tu, it was so quiet.

barulah aku terfikir nak tengok the wedding card. and it's written.

SUNDAY
31st October 2010

how great is that. takpelah sayang, thanx for the dinner last night. i still love you, dont worry ;p

balik rumah. pukul 9 lebih aku dah terlena dengan amat sangat. tak ambil peduli pun pasal bola. oh btw, congrats orang kelate. esok cuti, best ye :D hihi


8 comments:

nyna said...

akhirnye pashima hitam dan headband memjadi hak milik awk.
hahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adoilaa...ni kes mcm apak aku..dr bangi g kl nun..tgk weddng da next day...sabau jekk..

Redbloodsnow said...

yang/...lawa lah tudung ko tuh. siap ade headband bagai. aku nak gakkkk..hehee

Nem0 o0h Nem0 said...

boleh tersalah tarikh kan? aku pun pernh cmtu gak..geram jek..haha

azzey said...

Sweethoney: Weekend mmg best tido je. Tp klu asyik tido je badan pun jd lemah2....x gitu?...:)

PinQib said...

wa,.. pasni leh ada anak l;aaa

sweethOneY said...
This comment has been removed by the author.
sweethOneY said...

nina - akhirnya takyah pinjam awk punya lagi *berlagak. hahaha

ayein - heee.. tu la. aku neh nak2 plak lagi tengah penat gila. aduhaiiii

nemo - haha. ye. geram! nasib baik sayang :p

azzey - betul tu.. tapi sakan kuar sepanjang hari pun penat. :p

qib - hehe. pegang anak orang je pun. bukan buat apa yang dah boleh jadi mak ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...