Tuesday, October 26, 2010

Diabetis

siapa perasan cerita-cerita dulu, dia neh memang suka bagi surprise sorok barang-barang dalam dashboard. kad or coklat lah biasanya jadi harta karun tersembunyi :)

lepas tu tadi, dia duk cerita pergi kedai bunga tapi tak sempat nak beli. Aku pun cakap lah, lain kali tak sempat beli jangan cerita. Wah, kejam. hihi.

Tak lama pastu, suruh aku tiba-tiba check barang dalam dashboard pulak. yang kita neh sebab dah biasa kena kejutan macam tu, expect for something lah. haha. tak malu kan. sekali padan muka ko, dikenakan. takde apa-apa yang luar biasa pun dalam tu. miahahaha. terjerit geram la jugak. sambil memberi amaran, abg ni.. jangan lah gurau macam ni. tak kelakar (sambil membagi muka kesian. amaran, tapi muka kesian. konsisten ke ni ? haha)

okay. cerita dilupakan. pergi dinner macam biasa. perut dah kenyang, kisah dikenakan tadi pun dilupakan lah.

masa kat kereta, dia suruh masuk dalam kereta dulu. duduk-duduk mengelamun, tiba-tiba ada orang di sebelah membagi sejambak ros. huwaaa ! kamu neh ! geramnyehhhh ♥ geram sayang nama dia. hahaha. tet tet, mode jiwang dikesan. rupanya dari mula lagi memang cik rose tu ada dalam bonet. saje je suka nak menyakat. tak usik orang tak sah kan :D
:)

Saya mengaku sekarang. Awak memang romantik. Awak memang manis habis orangnya.
Ye ! Awak !

yang suka sangat bagi aku histeria dulu. lepas tu baru kasi surprise.

p/s diabetis because you are so sweet



17 comments:

zati tarhizi said...

wah wah wah sweet gila. eh suka gambar awk dgn bunga ros tu. lawa!

Yot | is | Yati said...

hoih cari aki boifren sweet cenggini sorang. jeles neh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

weee...so sweet...en iim..sila kekal sweet sepanjang hayat utk cik bakal puan izza yerr..

chik star said...

awww...
kembg2 hati dn jiwe yek...
:P

~dARlee zURiS~ said...

so tido ngan bunga ke mlm tadik?
;)

nanonano said...

sweetttttttttttttt,
nk lg sweet, cpt la kawen,
wahhhhh!!!

Zumie said...

oh damn sweet..nk gak bunge...syg plis give me mungeeeee hahaha

Nem0 o0h Nem0 said...

swittttnyaa iim,bestt!!!

Redbloodsnow said...

whoaa...mmg sweettttt giler ah iim. tuh baru tunang tersyggggggggg sygggg kan kan..hehe

nyna said...

wahhh.
sweetnye bkal abg ipar saya.
saya pun terasa diabetes.hihi :D

pwincess AJA said...

auchhhh!sgt suwittttt la!!!
wish u happy always sis!;)))

sweethOneY said...

zaty - hehehe. time kaseh budak !

ayein - tu lah, harap2nya. tp dia bukan hari2 sweet. ada hari2 bitter jugak. miaahahaha.

yot - hehe. meh2 gambar ngan biodata :P

kak as - terlebey kembang kakk. haha

akak zuris - hehe. tak lah, gantung kat kepala katil je :)

nano - hehe. tunggu tahun depan i kawen la

zue - ha en anan ! sile dengar apa gepren anda bagitahu ni

nemo - hehe. aah. best :)

zie - betul tu. tu la buat bertambah2 syg tuu

nina - haha. jom ramai2 diabetis :D
weh nina, aku ada secret plan. nak join ?

aja - tenkiu cyggggg

lily lotus said...

husband akak gak tak pernah bagi bunga..huaaa

PinQib said...

wah wah wah wah
cweet nyerr. heheheh
malu lak i bace

Mak cik yang ingin dirogol!
Babi halal dimakan?

nyna said...

secret plan ape?
nk join :D

chik star said...

kembg2 jgn sebot .sekrg sensitippppp//
:P

azzey said...

Sweethoney: Dangerous punya Diabetis nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...