Tuesday, April 7, 2009

again?

AGAIN????!!!!

not my fault
aku nak masuk roundabout
so, memang kena berhenti lah kan
sebab ada motor tengah jalan
kalau roundabout tu clear,
aku pun tekan minyak dan jalan lah

tapi driver macha belakang aku tu buta-ke-hapa-i-dont-know
selamba lajak ke depan hentam bumper aku
memang macam !@$#%%Y^)*$%

grrr!!!!

mata letak kat lutut ke apa?
ke simpan dalam poket!!
dahla baru je kena hari tu
semalam kena lagi
eee... memang !#$#%(%$Y&%&*

tapi, my hero is always there la
ecece.. tiba-tiba bukak cerita romantika pulak ;p
kasi can la korang
takkan nak tengok aku panas lama-lama kot kan..

aku call mengadu aje
beliau terus cakap jap lagi sampai :D
ngeee.. suka.. sukaaa
aku suka bila aku tak payah asked for his help


pendekkan ceritanya
my acs 3500 kena diketuk lagi
tadi pergi bengkel, tapi tak sempat
so sabtu ni kena pergi balik..

hmm..
harap-harap aku takkan kena macam ni lagi lepas ni
but, i've learned many things for today..

lessons number one!










13 comments:

Zana S said...

roundabout tu mmg horror lah!

penah jatuh motor kat ctue. mcm bodo je kan diorg nih. dr buat bulatan beso bagak tu, baikla buat lampu jek. takdela yg meninggal.

Dakjaat™ said...

hikhikhik! hikhikhik! that day i kena .. today u plak kena ... hikhik! sabar jer la sayang .. :p

atty's said...

roundabout..tu ek..situ mmg kena ar selalu..takpe izza.lepas ni..kty doakan takde dah kena amin

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uishh..dasat seyh....pasni msti ko ati2 kt roundabout...

Erina Asmawani said...

mase ni izza drive sesorang ke? wuwu..bahaya nye..pasni hati2 k (even bkn slh izza..hee).drive leklok tau..

MiSZuE said...

hmm..teruk gak..
sian ko yang
bawak2 bersabar eh
dugaannnn=)
nasib ade hero die kuikuikui

~dARlee zURiS~ said...

sila hati2 untuk kali yg ke 3
=P

amboi2..dlm dok eksiden pu sempat bercita lagi ek..

lily lotus said...

siannya! anyway harap2 this is the last time

QueenWizza said...

huhu siannye kena lg ek..
sabar2..

saya pnh ade pngalaman langgar buntut keta org kt depan.huhu. kt roundabout gk..T_T

haneehunny said...

aduhai..nsib baik kete x teruk..yg teruk nye duit terbang hehe..nasib de hero yg always ade 4u ngeh3..

sweethOneY said...

kak zana
akak penah jatuh situ?
ish.. dh la bulatan besar bagak.. keta semua jenis tak sabar lak tu

horror!!

dak jaat
hahaa
nak buat cane syg.. u jampi keta i ek?

pasal i gelak hr tu u jatuh lam pokok bunga? :D

kui3

kak ty
roundabout nk balik ukm tu kak
tensionnnnn betul sy dibuatnya ):
pasni klo nmpk wira kemik kt bangi tu, keta sy la.. haha
tp smpi sabtu ni aje.. pastu nk g ketuk

ayein
haha.. harusla aku extra extra extra careful after this..

tp bukan aku yg langgar dia, dia yg bangang p langgar aku ):

ena
hee.. aah yang, drive sorang
actually bahaya gak kan.. lepas terlanggar tu, org trus benti depan, trus keluar kereta prung prang prung prang marah dia.

pk-pk balik.. pttnya org duk dlm keta je..bahaya kuar, tp tu area sibuk..

okey2, pasni i'll be extra careful :)

zuee
terukkk!! ):
aku jerit-jerit dah sepak-sepak bumper tu dh semalam

ko tataw, iim bukak bonet semalam, takleh tutup! hahaha

harula klo aku kena bawak keta bonet takleh tutup..

last-last bawak kedai suh ketuk semua, dia ckp tak sempat.. pastu aku suh la dia buat bonet tu dulu.. haha

nasib baik iim ada ):

kak zuris
hahaha
saya akan berhati-hati buat kali kelapan lepas ni kakak!

kak lily
thanx kak
xmo kena lagi ):

wizza
heehe.. awk pun penah terlanggar bontot keta org kt roundabout keee

awat p langgar bontot keta dia.. hehe :P

hanee
tu laaaa
hii.. mekaceh pd my hero

i lap u la bebeh :P

Redbloodsnow said...

uiiii...terok gak kemek tuh ek. nasib bek ko x pape ya. wahhhh..mmg truly hero la iim ko tuh..hehe

Mr aziim said...

iim pun pernah langgar kete wira..hehe kat roundbout sek 16 shah alam..nasib baik cuma bumper je yg kemik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...