Friday, March 27, 2009

pengalamanku yang pertama

apa dia yang pertama tu??
hehe

pengalaman pertama terlanggar kereta orang ok..
minor accident je pun
tapi melayang la duit rm48 pergi ketuk kereta aku ngan dia

yeee.. aku adalah di pihak yang bersalah ;p
patutnya lane tu untuk ke kanan
aku nak terus..
kan dah terhentam kereta orang
nasib baik laaa pakcik teksi tu baik hati orangnya-pakcik teksi yang menjadi mangsa kecuaian cik izza-

kalau orang lain, sure aku dah kena marah punya
tapi kan, yang kelakar
dahla aku terhentam kereta dia
eh.. dia lah terhentam kereta aku kot ;p
pastu aku boleh p honnnnnnnnn kuat-kuat kat dia
hahahahaha
masa tu tak terfikir yang aku ni bersalah lagi :D

tapi memang sikit sangat kena
kemik sikit je.. ketuk kereta dia rm10 je :Dmurah la kedai tu
pakcik tu la yang bawak pegi kedai tu
kat dengkil..
condition kereta aku lupa plak nak snap :D
kemik sikit dengan lampu signal pecah..
rm38 nak buat dua tu..
tapi memang murah la kedai tu

semalam sementara tunggu kereta siap
sempat pergi makan jap
actually masa kena tu pun otw nak pegi makan
huwaaaa!!

yang pasti, lepas ni aku akan alert dengan arrow kat lane tu
dan akan lebih berhati-hati

;p









12 comments:

Ceera said...

yang penting lepas tu sedar diri yang diri bersalah

ok la kan, murah kat sana..

Shafie said...

nasib murah kn..huhu

hati2 ok..
utk izza n diri sendiri gak :p

MWinBiz said...

eh?? kamu duduk area dengkil kew??
mcm pnah tgok bengkel uh laa..
neway, pasney haty2 k??
seb baek cket..
lau trok td..
mlayang beribu2 ringget t..
hehehe

cd
hamparankasih.blogspot.com

ezaty said...

akak!
akak kai kete pe eak?
no plat kete??
t law de tenampak kete akak senang ciket nk elak..
takot kene langgar plak kunk!
ahahahaha=p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

duhh....xcident ke mek....wahh..muwah je wat ctu...

Dakjaat™ said...

muaheheheeh! kenapa la orang yang komen2 ni semua seriussssssss??????

;p izza siap boleh buat lawak lagi .. hahahahahhahahaha!

jadi, dari sudut psikologi . iza ok .. tetapi fobia.. huahuahua! ;p

sweethOneY said...

ceera
haha
aku sedar diri pastu aku bersalah ok :P

shafie
haa..
murah je sana kan..

shaf pun sama sile hati2 :P

cdee
tak.. kte duk kt ukm..
dengkil tu ikut pakcik tu je bawak..

tu la, seb bek la kena sikit je ):

zaty
haha
ko xyah nak gedik2
klo aku npk ko, montot ko tu aku langgar dlu.. hahahahaha

ayein
tu laa :(
seb bek murah je stu

dakjaat
hehehe
mereka concern psl sayep la :P

kte okey.. cuma.. sensitif sket klo dgr bunyi2 kuat ni.. hahaha

~dARlee zURiS~ said...

tu lah..asyik dok bercinta je
tengok lorong pun tak btol ker?
hahaha ;P

aku baru lepas kena saman
lalalaaa...

Redbloodsnow said...

hahaha...cian ko yang. nasib bek ckit jek duit melayang kan. x spai ratus². tuh ckit tuh pown duit gak kan...payah wooo nk carik duit kan yang kan..:P

next time xtra kful ea acu cayam :)

sweethOneY said...

kak zuris
haip!!
bukan ngan iim lah.. ngan kwn2.. hehe

apsal akak kena saman?
err.. biar betul
akak reti bawak keta ekkk?

hehe :P

zie cayunk
tu la dia
duit gak tu
hehehe

MiSZuE said...

aduss ko ni wat aku risau
nasib xape2

=(
pasni hati2 tau cygg

sweethOneY said...

zue bucuk
tu la diaaa
nak suh ko yang bawak aku p mana2 kot yang.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...