Monday, April 6, 2009

my theraphy

okey..
hari ni aku memang telah menghilangkan diri hari ni
haha
bukan sengaja, tapi ada benda jadi

ade benda best (:
ade benda tak best ):
tapi malam ni nak amik mood sikit
so, esok-esok aje lah aku bukak citer tak best tu :D
heee

benda yang bestnya..
lepas kelas tadi,
terus lajak ke alamanda.. ALONE
sometimes aku just rasa nak berjalan-jalan seorang diri
hihi, best taw.. (:

lagipun memang ada tujuan pergi alamanda
tadaaa!!
manalah hati tak happy
sebab apa nak dicari dah jumpa ;p
hehetengok muka tu
sengih seakan jee ;p
tataw lagi nanti akan ada yang spoil my happiness

tapi takpe..
itu cerita esok-esok lah..
malam ni kita happy-happy je ye ^.^








8 comments:

Liquid said...

uhu same la cam incek liquid..!! shopping itu therapy dimase tensen2.!! ehehehehe =P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sopim2....

nanonano said...

sopim,
besnye org :(

MiSZuE said...

nk soppim gaksss
hahaa
cannot..dah terlebeh sudah ni
kang muflis dibuatnye,,,

~dARlee zURiS~ said...

sopim sorang2 sekali sekala memang best
tambah2 takde org nk halang..tup2 duit dah habis
hahaaa...

haneehunny said...

wahhhhhhhh bru ku tahu lamenye x shopping..uwaaaaaaa

sweethOneY said...

liquid
heee
laki pun sama eh
meh sep sep!!

ayein
tak sopim ah.. seketui aje rembat

nano
mu bukan dh puas sopim kaa utk kawen?

zue
hehe
ko takpe.. tgu gaji nnt leh sopim :D

kak zuris
hehe
sekali-sekali rs nk jalan sorang-sorang..
senang nak g mana, nak g sni.. dh dpt apa yg dicari, trus bali.. seronok!

hanee
hee.. pe lagi.. marila bersopim!

Redbloodsnow said...

ishh..lame aku x shopping. mcm merindu lak ngan tabiat aku dulu² tuh :(

eh yunk..ko rembat ape tuh yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...