Thursday, August 14, 2008

marilah beryoga ;p

ingat tak dulu..
aku penah tetibe ngengade nk beryoga??
hihihi
i did surveyed okey pusat2 yoga kat ipoh ni
malas nak kecoy2 je..cewah ;p
aku g dua yoga centre, nak tny2 dlu
1st aku g body n mind works
kat medan istana..cape orang ipoh taw la kot
murah je upenya yoga ni..hiks
tempat ni pon best..
harga asal rm60 sebulan, 4 kali kelas
kalau nak murah, jadi member
bayar rm53, ahli seumur hidup ni ;p
pastu..sebulan just bayar rm44 jer
masalah kat sni, kelas start 5.30-6.30
aku habis keja pon 5.30
tempat tu lak jauh gak, dalam 15-20 menet la sebab kena masuk bandar dlu + jammed ag
bistu, kol bape lak aku nak g kelas nya? citt
okey, cancel..

aku try survey yang area dekat2 umah aku ni plak
namanya studio flow, bukan de yoga je kat sni
menari2 sme ade ;p
wahhhh..sini lagi murahhh okeyy
sebulan rm50..registration fee lak rm20
err..mmg la bulan2 nya lagi mahai dari yang kat atas tu..
tapi untuk dapatkan harga rm44 tu, kena bayar plak rm53..
untuk long term okey la kot
tp kot tibe2 ko dh g sebulan dua, pastu malas..cane? ;p
lagipun kat sini takde kontrak2 pny
nak dtg bulan ni, xnk dtg bulan depan pon xpe ;p
hihi

aku dah semangat yang hamattt okey
trus nak g carik mat
kat stu ade jual gak, rm72
try tgk2 kat JJ, sme range rm75-rm79
yang murah lagi ade..rm20++ pon ade
tapi licin okey..jap g sambil wat yoga, sambil lap lantai..ape kess?
ahahhaha ;p
tapi aku lum register ag taw masa ni
nak pk2 dlu kannnn

last2 kannnnnn
aku tak jadi register kat mana2 yoga centre pon
hahaha..
sile la gelakkan aku yang bercerita dengan penuh semangat td ;p
ade reason okeh
bukan pe, bulan 9 kan dah poser
takkan la nk beryoga bulan poser lak
lagipun kelasnya mmg time berbuka
kurang pahle poser taw klo berbuka lambat ;p
ahahahaha
tapi btol la..tak boleh la
benda2 camni mmg slalu kelas dia pas office hour kan
time2 maghrib tu..
adehla..
ha, yang bestnya kan
kat studio flow tu
kelas dia 7.30-8.30..
aku dgr kerani tu citer2, angguk2 je la pale
sekali dia bagi soklan cepumas

"7.30-8.30 ni, u tak semayang ke?"

wah3 diaaaaa..
aku tak ckp ape2 pon lagi
gile ape sbbkan yoga, ko xmo semayang
cisss la amoi tu..
tapi takpela, sbb pertnyaan dia semacam sgt jujur
aku pon tade amik ati ;p

kesimpulannya, nnt2 aje la beryoga..
tade jodoh nak beryoga lagi sekarang
haha









9 comments:

MiSZuE said...

jap aku nk gelak guling2 jap wakakakak hahahaha:P

adesh pandai lak kan amoi tue sound ko kahkah..

xper pas raya ko masuk lak eks..
xpon nnti kiter p gym sesama la time ko balik sini haha:P

ezo said...

x tahan betui..
dulu ko dgn wan yang semangat cari buku yoga la, cd yoga la..yogurt btul..
muahahaha..

xpe..len kali boleh wat yoga..
kat carrefour kan, tikar yoga tu lebih kurang 20++. tu jenis nipis klu x silap..

yg tebal sket dlm 40++ kot..
ingat nk bli aritu tp x jadi..
huhu

nanonano said...

hahahha
samo lah ngn clas erobik na nk msuk tu,
ampeh je,
klu ikotkan elok je time org balek kije time tu kan..
tp pikir2 balek,
time magrib2 hr.
kite duk terloncat2 dlm tu,
silap hb,
kene petir bru tao..
hahahha

sudah !
lompat2 lam bilik air ckup !

lil^RED799 said...

kemain amoi menyound!!!!! masa sembahyang die die ingat tak??? kot d aingat masa solat kite...die compius plak ngan time bakar colok die

starstar said...

hi,
eyh awk xsilp sye kt tesko, berhadapan dengn jpj pon ader class yoga gak.

cea try pi tnye kot2 waktu class dye ader yg mlm2 ckit.
:)

klo rjin kt area berchm pon bnyk gk.

Zana S said...

adeh.. gelak akak dgr soklan last tuh!

pandaiiiiiii itu amoiii...

Gg said...

i thought i read the title
'marilah bergoyang'
haha.
got it wrong there.

anyway, bergoyang tak consider ala2 yoga ke ea?? hee

sweethOneY said...

zue
heee..reason kuat maa ;p
ee..cam besh je tu yang
tgu aku balik bangi, kte g gym sama2 ek
hik3

ezo
hehee..semangat itu harus adoo

nano
err..kang lompat2 lam bilik air kang, jatuh terlentang sape nak jwb yang?

hik3

lilred
kekekekee..
taw xpe la..
agak sentap gak d stu..
tp niat dia jujur kot.. ;p

star2
wee..rajinnn..
tapi masalah nak bulan pose ni la kan (:
star2 dok ane?

kak zana
hahaha..taw xpe
jaat kan itu mulut amoiiiiiiii

gg
u nak taw,
i pon bace for the 2nd time td,
terbace marilah bergoyang!!
hahaha..sendiri tulis, sendiri pon bace salahhh..
ishhh..kimia kuat kte ni ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hampeh..last2 x jd ekk....

bli cd je laa yunk...
ko pon dok sorg kt bilek tu...
psg aromatheraphy...then layannn....

nk aerobik?? meh cni ai ajr u...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...