Thursday, August 14, 2008

tumpang lalu..

hye all
tumpang lalu jap ek
aku nak promote sumthing ni
kalau ade sape2 nak tempah jahit2 manik kat baju
boleh CLICK CLACK SINI
ni antara contoh2 manik yang auntie ni dah jahit


harga plak, aku tak brape nak taw lah
tapi, so far yang aku taw
untuk jait manik kat tangan n leher baju, starts from rm80
depends on design and jenis manik (:
leh trus dail hotline okey
0125121988 - auntie saridah

oh..and fyi,
auntie ni mommy cik zatil yang adorable ni ;p
tq (:

oh..alang2 aku mempomot kan..
ai wud like to promote blog kawan aku ni
yang baru je menerjunkan diri dalam dunia berblog ni ;p
CLICK CLICK
one of my close frens ni taw
comot, xmo jeles2 ngan dia ni hokey ;p








8 comments:

Faizah_Haris said...

perghhhhhh.....cantikkkkkk nyerr...tp apakan daya kite JAUHH..waaaaaa

Gg said...

sekali pandang mcm nama mak zatil,
dua kali pandang, sekali betul daa..
=D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...glems ok manik die...

NoTy But Nice Zhoe said...

agakz tempahan dr Brunei dia timer tak? hehehe

ezo said...

wah..
pomot blog aku ek..
tankiuk2..
ko memang baik ati..
heh...

Known as IDZ said...

commot jeles kat aku gak kan? :P

hehehehe

nanonano said...

lawa..
tp crouded sgt,
tuk baju mak2 datin ok ar..
hihi

sweethOneY said...

nano
na..tu cume contoh yang dah dijait..lain2 tu ikut design kte la nak mcm mna (:
lgpon contoh kat atas tu bukan utk jait kat baju kurung..hehe
tu utk hiasan ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...