Wednesday, August 13, 2008

my 1st award ;p

yeay2..dapat award *act tak bape paham pon ni award ape..kih3 ;p*
hikhikhik
1st award yang dapat ;p
thanx to wynz sbb jadik orang 1st yang kasik saye award ni..hihi

rules of this award are :

1. Put the logo on your blog.
2. Add a link to the person who awarded you.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Add links to those blogs on yours.
5. Leave a message for your nominees on their blogs.

so dengan ini saye nak bagi award ni pada

1. cik zatil
2.cik gg
3.cik sofia
4.cik nono
5.cik nano
6.cik farra
7.cik zue

(:
grab ur award ye babes
mana2 yang dah dpt dari blog wynz tu aku tak kasik lagi la
kasik orang lain plak ek
nakmo sentap2 hokey ;p

again, thanx zhoe wynz (:








10 comments:

nanonano said...

dpt lg,
yea yeayy..
time kaceyyyyyyyyyyyyyy~

MiSZuE said...

alahai dpt award lagik ke cyg terasa glemer ni haha

sy nk ucpkan trime kasih pd izza yg sudi bgi award

teruskan afundi sy wakakaka:P

NoTy But Nice Zhoe said...

brillante maksudnyer brilliant... hehe... tahniah kepada para pemenang... ahakz... nway sama2 cik Izza cayunk..

Giler Graphic said...

nak award gak! nk jugak!
hee..

camera tu mahal lagi la kak.

2500 ke atas.

ni pun pinjam mamat mana punya tah.
hehe kawan kepada buyo tu yang saje eksen tu.

ngah kumpul wang nak beli ni.

Princess Redbloodsnow said...

eh..asal aku x wat mcm gnie yek...alamak!!! terlupe sudayy..hahaha

nasib bek aku dh di awardkan
klo x tersentap ati ku ini..hahahaha

roxy exchange said...

huhuhu..

yayyy!!

tp sbenanye..

fea still blurr2 ar izza!!

Chika Chika said...

gaga.
musim membagi award. tak faham aku.
haha.
bagi ar cek atau cash. HAHAHAAHAHHAHA

ezo said...

aku terkeluar dari senarai ek?
haha..sebab baru lagi so x layak..
huhu..

Nem0 o0h Nem0 said...

tq bebeh.. nti aku amik k.
nk wat entry khas la..hehehe

Gg said...

wah!
an award 4 me.
=)
thank u girl.
=)
a huge smiLe here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...