Friday, August 15, 2008

again?


semalam tgh syiok tgk tv,
dapat msg

"oit watpe je malam ni"

nombor yang aku tak kenal lagi!!
tapi this time aku cool okeh
belajar dari pengalaman la katakan.. ;p
aku reply lah..
sebab kdg2 aku kenal tuan pny nombor
tp sebab ade dua enpong, jadik konpius
kadang2 save kat sni, tak save kat sana
tu la citernya ;p
err..sampai mana td?
haa..aku reply msg tu kan..

"hoh..sape pulok ni?"

"loh..x save no aku ke..sungguh kurang sopan la engko ni izza"

haiyark..ni sahih aku kenai

aku pon check lam enpong lagi satu
kuar nama saleh
otak aku trus tringat kan saleh kwn aku yang tak bape nak btol baik ati tu ;p
trus aku reply

"kikiki..saleh upenya..maapla no ko sep lam enpong satu lagik..
jgn risau..aku dah tak garang sekarang..auwwwww"
*klo ngan saleh ni, mmg aku pon jadi tak btol sket*

pastu, tibe2 aku terpk
saleh pny no mcm bukan tu je
aku msg lagi

"eh..cop2..ni saleh kawan aku ke saleh dak opis ni?
aku dah konpiusss~"

aku check lagi sekalik no saleh kawan aku
SAH!
aku salah orangggggggv7
untuk mengcover malu, aku msg lagi

"okey2..saleh yang ske nyakat org tu upenyaaa..
mintak hampunnn tak kenal mula2 td ;p"

pastu..

blaaaa...

blaaa..

bla..

b....

l...

a..

.
.
.

last msg dia..

"jaga la engko sok izza..dah kantoi tadi..
eh, aku nak g siap2 men badminton ni..
thanx la melayan aku ;p auuuuwwww"

CISSSS!!v7
ya allah..malunya aku okeh
gilew segan!
mula2 tersilap ingat dia kwn aku,
aku msg tulis camtu..
dah malu dah
tak ku sangka sempat dia membahan aku jugak akhirnyaaaa v7

aku tataw dah nk ckp ape,
aku reply la

"taknak kawan ko.dah2, pegila main badminton"

koranggggg
mengapa takdir hidupku begini?
huwaaaaaaav7
asik termalu2 sebabkan msg aje
sob3..
pagi ni kat opis, aku buat muka tak bersalah aje pandang dia ;p
pastu jegil2 bijik mater..ekekekee
dahla dia tu kuat menyakat org..
adeh~








7 comments:

MiSZuE said...

hhuhuhu kesian die...

meh nyuruk kt belakang aku meh:P

Princess Redbloodsnow said...

wakakakaka..auuuwwwwwww!!!!
wakakaka..wakakaka..padan muke kot
klo aku ker kan..nyuruk bwh tiak aku

muahahahahahaha..

nanonano said...

hoh.
kemaluan terserlah.
errr..

NoTy But Nice Zhoe said...

haha.. kes fail malu dibuka balik ahakzz... moral dr citer ini... tmbh cool2 lagi dlm jwb msg no tk dkenali eheh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kuang95~...sape suh pkai 2 hp...

ezo said...

kah kah kah
malu lagi..
ko kene mandi munge ni..
hahahaha

NEW RECIPE FOR ALL said...

lala tu la ko len kali no aku tu save btol btol le =))kan dah malu sendiri.. auwwwwwwwwww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...