Thursday, August 14, 2008

ujan

korang
ujan ):
aku stuck kat opis
uwaaa..
nak alik!! v7
payung tertinggal lam keta
keta tertinggal kat umah ;p

*yer..aku kan pegi balik keja jalan kaki..exercise gtu*
pewot aku lapa weh
baru je tadi berangan2
balik ni nak makan nasik sambil tgk tv
wah3..tinggi cita2 ;p
sekali amik ko..sangkut kat opis ):
nasib baik la opis aku ade internet
pastu nasib baik la jugak boss aku tadep
kekekekeke
klo balik lambat, boss ade
tadep maknanya okeyyy
walaupun boss aku okey jer,
tapi tak baik la kte mengular kat depan dia kan ;p
lagipun kerja macam dah surut sket skrg
dah 14hb (:
oh..untuk sape2 yang bukan line account ni mst pelik
ape la yang dok tgu2 14hb ni
14hb ni last day untuk submit form C and R kat LHDN untk limited com.
tapi tadepla boley bersenang lenang sangat
sebab masih ade pending job
sah2 kena penalti syarikat2 yang berkenaan ;p
mukan salah kitorang ek..
dorang yang ske bagi docs last minute
bajet kte wat com dia sorang jer la kan
jap g nak amik signing pages aje dah berzaman
pastu nak kena hantar HQ lagi
macam2 citer la ;p
hihi..okey2
saye mmg kuat membebel
aku ngantoks la korang
srious ):

nak makan!v7

nak tedo!v7

nak balik!! v7










5 comments:

Known as IDZ said...

hahahahha...

lain kali sediakan payong lor... :)

nanonano said...

eyhh? eyhh??
stuck kat opih??
alorrr..
baru nk ajak g east cost mall..
lalalalallalaa~


:p

Princess Redbloodsnow said...

cian acu kak long nehhh
tuh aaa..lenkali standby kan dua payung...satu lam kete...satu lak kat opis
if balik jln kaki a.k.a exercise...klo ttiba ujan..kan senang..x plu nk stranded bagai..
hikhikhik

Dakjaat™ said...

camne ni izza? semua dok tertinggal .. ape yang tak tertinggal?? ehehhehehe! kesian izza..

duduk jer kat opis ok ... =)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku laa org y mbntu isi form C & R tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...