Friday, August 15, 2008

mataku kabur

korang..
nak ngadu ni..
hari ni mata aku kabur la
nampak tulisan tecik2 je smenyaaa
adoi~
sebab..
contact lens aku TERkoyak! v7
tak sengaja ):
trus la kabur je pandangan aku hari ni
walaupun rabun aku takdela teruk sgt
tapi tak jelas la..
alaaaa..tak shuke la
cane aku nak drive balik umah esok ni
spek mata v7aku mmg tadep
*ade sebenarnya..tp yg tu power lama, sama cam xde la kan ;p*
nasib baik la lens tu lagi 2 mgu lebih je expired
kalau la aku baru je pakai beberapa minggu
kuciwanyaa ku rasaa..
nampaknya esok kena g beli lens baru
tapi sbb ade power,
terpaksa tgu 2-3 hari la..sbb kena tempah
lagipon dah la ngade2 nak pakai lens yang bercolor je kan ;p








11 comments:

lily lotus said...

alang2 rembat lens warna putih..very the hantu look..hikss :P

Princess Redbloodsnow said...

hehehe..acu mmg ngade..nak kaler² gaks
eh..acu...ati² ler pakai lens..
t wosak plak mate t kang..puh3x..simpang malaikat 44

t x dpt lak nengok muke along yg jehlita neh if mate wosak..wakakaka..wakakaka

:P blueksss!!!

**pssttt..mcm bersopan plak yek ckap ngan ko pakai acu along nye...very da lemah lembut gittew..awwwww...hahah**

ezo said...

erk..cmne leh terkoyak?
lipas geget ke?

NoTy But Nice Zhoe said...

ala... tkoyak yer.. cuba tgk ni.. jari wynz ada brapa? \\// heheeh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tempah tuk aku spasang gaks....no power...bape??

Honeylemon said...

alahai.. cmna bisa koyak nie??
ati2 memandu nnt yer....

myfisol said...

ish..kesiannya...hati2 berjalan bila dalam kabur , takut terjatuh plk...tapi dalam kabur tu, sempat jugak update blog yea.:)..

sweethOneY said...

bro fisol
hehehe..bukan rabun sgt bro..sket2 je..tp still tak slesa drive dalam kekaburan..ekekeke..dlm kondisi bahyer tu ;p

tiffany said...

Acu nye lens terkoyak ekkk??? hekhek... ciannye die... sure rase cam org buta aje kan...

bape power ekk??/ ida nye 625, lau terkoyak ke ape ke, mmg nangis gegile tawww...

cecepat beli lens k...

c!k uly tEpoNg said...

alah siannye die..
kne minum jus carrot manyak2 ney..hek2..

Ms_MER said...

smpi koyak lens...ganazz...bahye nk drive tuh sure nmpk blur2 ja idakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...