Wednesday, July 23, 2008

ana ikan bakar petai

janji nak dinner kol 9 kan
tapi mekna tersangkut lam jammed
no dah bising2 dah suh pegi dlu
sbbnya lauk2 dah tejok dah..
mula2 dah gamble dah nak pegi sendiri ni
sekali na pon dah smpi kat bdr kuantan
dia tgu kitorang kat depan megamall
cian dia dok parking tepi tu lama..
hehe..lama ke yang?
tersilap masuk simpang laaaa..
sory nooorrr.. =P
so, terusla kami ke tanjung lumpur
lauk2 sme dah terhidang dah
tgu nak ngapppp aje..
lauk yang special mlm tu
ni lah dia..
namanya ikan bakar petai
i tak mkn petai..tp dorang kata petai shedapp
selain tu, ade
sotong goreng tepung *aku paling ske sotong!!*
tomyam campur
kailan ikan masin *rasanya la..hehe*
shedapppppp taw..
adeh, lapar plak rasanya =P

mekaceh cayam manjer mkn taw mlm tu (:

pas mkn, kitorang nak g pusing2 ag
kekdahnya nak ngabihkan minyak je
orang lain jimat minyak
kitorang perabih minyak
dah kata tersilap strategi kan.. hehe
jalan2 g tgk org mancing
pastu pusing2 tanpa tujuan
nak lepak teluk chempedak ag
tapi hujan
mencik ):

mencik aku gmbr2 ni
nampak gomok je aku..
hahahaha
tapi redha jer lah
gmbr tu je yg ade =P

pastu tgk na nguap pat ploh kali dah kan
ajak la balik
dah kol 12 kot time tuh..

tapi..

kitorang tak trus balik
g lepak teluk chempedak plak
hujan dah reda sket time tu (:
igt nak beli souvenirs
tapi gerai2 yang biasa jual barang2 tu sme
tutup la mlm tu..
ujan kot kan..tu yang dorang tak bukak gerai ):
beli cheezy wedges 2 yang large pny
ngan milk shake kat mekD
pastu balik chalet
kemas2 barang
tdur...










5 comments:

MisZuE said...

whoaa nmpk cm sedap giless je ikan petai tue..wah lapaaa

nanonano said...

g mekdi,
klu tau awal2 join..
mencittttttt !

Dakjaat said...

uits? tak mam petai ker? ... petai tu kalau goreng dengan ikan bilis.. campur cili sikit .. adeyhhhh~ memang sedap gilossss! ;p

Princess Redbloodsnow said...

bebehhhhhhhhhhh aku lom pnah mkn ikan bakar petai aaa
nampak cedap jek tuh
adoiii aaa....kecur air liur aku aaa


:(

:: p R i n c E s S _ N :: said...

petai?? aku x mkn petai...

jom2..exercise pp jom...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...