Wednesday, July 23, 2008

bye2 kuantan

last day..
bangun pagi kol 7
bus kol 9 pagi
tiket petang sme habis ok
kalau aku taw balik pagi
mmg dah beli tiket flight trus hr tuh
hr tu x beli tiket flight balik sbb ade pagi je
so, igtkan nek bus leh balik petang sket
sekali sama je..ciss
kelam kabut ar pagi tu
taw je la
bangun lmbt
bilik air satu
orangnya ade 3
nyeh3
pastu terhegeh2 g check out
pastu ade masalah sket dengan depositstuck kat kaunter tu bape minit dah
jam dah dekat 8.30 dah
pastu nak fetch akak tu kat tanjung lumpur ag
dahla bg direction salah =P
*hey, u dok kat bus stop belah kanan ok
bukan kiri taw..*

hehe..seb bek jmp gak taw..
dah lambat ok time ni
aku siap dah pasrah je klo kena tinggal bus
hahahahaha
tp kelakar gile la dlm keta ms tuh
saket pewot aku gelak taw
no la..
klo dia ni jd instructor driving skul..
tataw la aku..ish3

"kejarrrr laaaaa traffic light tu..kejarr!!!!!"

"GO..GOOO...GOOOOO laaaaaaaaa!!!"

"takpe..bawak je laju..takper2..boleh"

manyak la lagi ayat2 dia yang terkuar
yang membuatkan dalam pada counting time tu
saket pewot aku gelak taw..hiks
kamu kelakar la cayam

akhirnya sempat jugak okey smpi..
dah kol 9.05 time tu
cuma bus tu lum jalan je lagi..
lega ati ku..
thanx to no n bf dia sbb srious klo tadep dia
terkontang kanting ok kat kuantan tuh
thanx kat na jugak (:
t kte mandi laut ye sayam
oh ye..
tak lupa..
thanx to gadis2 ku juga
seronok banget kan (:
pasni ke mna kte? =P

for sure aku akan datang sni lagi
bye2 kuantan ):








3 comments:

Princess Redbloodsnow said...

yayyyy..bye² kuantan..hehe
tp ko nk pi agi kan..ko mmg
p kat aku cnie x nak plak ko yek


huh...majuk ah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

np cm kurang pic y besh2 yunk..tau r shoppg jerk...gmbo b3 x de ker..??

nanonano said...

papai ~
sabtu ni dtg lg yek??
:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...