Tuesday, July 22, 2008

our 2nd day

walaupun badan penat
tdur lambat
kol 8.30 aku dah mangun taw
aku mangun, no pon mangun gak
pastu no ajak jalan2 tepi pantai
aku pon kejut la budak berdua tuh
ajak jalan2 amik angin
and then gg nak mandi pool
aku malas nak berendam pagi2 tejok2 tu
so, aku ngan no kuar carik mkn
dorang berdua g mandi pool
aku mkn nasi lemak rendang daging, nyum3..
nikmat je rasa..aku jarang dpt mkn nasi lemak ar kat sni
no plak mkn roti telur
n tak lupa jugak, nasi lemak ditapau utk dua orang di chalet tu =P
pastu, plan nak g tgk wayang pagi tu
sbb mlm tu kan hajat tak kesampaian
call juta2 kali ke kaunter gsc megamall tu
tadep sape pon angkat
ciss..korang ni cuti ke??
last2, gamble jer la
no ajak g beli tiket kat megamall
tak kesotla ulang alik lapan ploh kali pon
sbbnya kitorang dh tersilap strategi
g isi full tank masa dpt keta pagi semlmnya tuh
keta kelisa je pon
bajet nak g jalan sgt la kan..
so ni salah satu usaha nak habiskan minyak la
mana leh pulangkan keta sewa tu ngan ade minyak..haha *gile dengki*
so, g megamall la kitorang beli tiket
ms tu dah kol 10.30 pagi
beli tiket kol 12.45 tgh hari
psst..aku g megamall tak mandi ok pagi tu
hahahaa
eh, no pon tak mandi ekk..ade geng =P
yerlah, mna la taw nak g megamall bli tiket kan
igt nak g bekfes je
pastu kelam kabut la balik chalet..
dok cari budak2 tu kat pool
tak jmp ok
cari kat hall pon tadep
aku ngan no gigih mencari ok
smpi dah nak g beach aje cari
last2 g kaunter
mintak master key
ngan mintak iron
tibe2 no jerit panggil aku g pool
upenya dari td dorang ade kat pool tu
just aku ngan no igtkan budak kecik mna la dok men bola tu..
tengok la aksi2 dorang ni

sape sangka di celah2 budak tecik tu,
ade dua orang budak besar? =P

akhirnya dorang naik jugak
tu pun lepas aku jerit pat ploh kali suh naik okeh
dah naik tu, ngadu lapar..
igtkan tak taw lapar td =P









7 comments:

nanonano said...

errrr..
klu tao swim pool besar ni jek..
kompom kiter belasah berendam hr tu,
engatkan yg besar mak datuk cm kat dewan sukpa tu..
14kaki dalamnye :p
huhuhu :p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

y mndi pOn tecik2...mne nk pasan...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

seronoknya dapat mandi mandi, happening tuh

MisZuE said...

hehe..best nye...berepisod2 ko nye update yang hehe..

bile ko nk bercoti ngn haku laks erk..keskes...

she.nono said...

hahaha...
cian na...
ade lak same ngan sukpa..huish...
nyesal la 2..
hahahaha
pdn mke..sape swo jual mhl en gemok???hehehe

Princess Redbloodsnow said...

hahaha..EMAKKK bbudak dicelah² todlers...kehkehkeh..

tp sonok pe mandi manda ngan dak²
x yah nk malu² bile nk menyelam o swimming bagai...aharkss!!!

sweethOneY said...

nano
sape suh majok smpi tanak tgk kitorang nye chalet :P
tapi btol la yang, nama je dok tepi pantai, kaki ni haram xde sentuh pon air laut..tah pape jeeeeee

ayein
aah..hehe..siyes aku tak npk dorang ok ms mula2 carik tu..

akak beautiful
(: aah ,best kan kan..tp sy tak mandi pool tu..hehe

zue
hehee..manyak nah aktiviti, tak besh la aku taruk satu n3..pengsan korang nk bace t..hiks

no
aah kan yang..org tu majuk jual mahal..pasni no g teman na mandi taw (:

zie cayam
ehehehe..ko tataw kisahnya, dorang ckp ade jugak laki gersang d stu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...