Friday, July 27, 2018

Lendlease Sdn Bhd Fun Day 2018

21/07/2018

Husband bawa saya and the kids ke event Lendlease Fun Day. Event dekat Taman Tasik Perdana. Excited jugak nak join sebab boleh dikatakan first time join family day office husband. Sebelum tidur malam tu dah confirmkan siap siap event pukul berapa, husband kata 9-11am. So oklah, esoknya siap siap bawak biasa sekali 7.45am macamtu dia bagitau, "eh yangg, registration pukul 8 lah, event sampai pukul 1"

(-_________-")

Malam sebelum lagi dah pesan suruh check tentatif semua tapi ambil mudah ha merasa pepagi dah kena bebel dengan wife haha. Dahla dah lambat, kitorang sesat nun ke Taman Tasik Perdana Pandan. Ko dah kenapaaa padahal bukan masing masing tak tahu Taman Tasik Perdana tu dekat mana lepastu gatal buka Waze lepas tu salah select location T___T

Ding dong ding dong pukul 10am baru tiba di Taman Tasik Perdana







Ada booth soft ice cream, popcorn, cotton candy. Ada clown yang fun dan talented. Ada face painting, coloring, potrait sketching dan macam macam aktiviti lain. Makanan pun sedap sedap tapi kami tak dapat enjoy sangat, well.. Kids dan open park, what do you expect ? Haha

Overall we are having fun. Tq husband, tahun depan kita join lagi ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...