Tuesday, March 22, 2016

Pulut Kuning & Rendang Ayam

Dalam WhatsApp family, kita kan selalu update each other pasal perkembangan masing masing. Topik paling popular adalah topik Emak masak apa ;D so baru baru Emak ada masak pulut kuning dengan rendang ayam. Ni favourite aku ni. Ingat lagi time raya dok ratah rendang berpinggan pinggan haha sedapnya rendang Emak.

So, weekend lepas Kakngah balik rumah. Biasalah aku saje suka usik emak saje cakap dalam group, sedapnya pulut kuning & rendang ayam.. Sebenarnya aku saje cakap main main je. Tapi biasalah bukan tak tahu naluri dan perangai Emak, mesti akan nak siapkan jugak untuk anak kan.

Dapatlah pagi ni breakfast pulut kuning & rendang ayam sedap !!

 

Terima kasih Emak. Terlalu sayang :-*

1 comment:

nanonano said...

aaaaa nak jugekkk..
xpe la, kite buat sdiri *jelingmak ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...