Monday, April 27, 2015

Cadangan Makan : Pak John Steamboat, eCurve

Assalamualaikum,

Nak share tempat makan yang best dekat area PJ ni. Steamboat buffet dan juga ada ala carte tapi tak pernah try pula lagi ala carte menu dia. Selalu ambil steamboat buffet aje. First time pergi sebab ada promo dekat Groupon. Sekali terjatuh cinta pulak, terus Seoul Garden dilupakan hehee. Okaylah, kalau compare Pak John dengan Seoul Garden, aku memang lebih suka Pak John Steamboat ni.

Wide range of selection, daripada appertizer, ada wafel, kaya ball, air sejuk, air panas, nasi goreng, daging itik hiris nipis grill lepas tu cicah sos manis urmmmm sedap hoi !! Oh dia bukan saja ada steamboat tapi ada grill juga. Ini wajib untuk aku dan husband pasal kitorang tak suka steamboat saja, rasa tak berbaloi. Ada salmon yang dipotong nipis tinggal nak grill je. Eh pendek kata memang best lah sini :)

Bawak Kasih pun behave je kali ni, nasib baik la. Kalau tak, makan macam nak tercekik sambil nak melayan karenah dia lagi. Tapi kali ni OK, lulus ! Mama boleh bawak awak lagi lepas ni hehe. Dessert pun OK, macam macam jenis aiskrim dari aiskrim potong sampai yang picit kat mesin tu pun ada. Ada puding, ada buah buahan.

Ini good girl ni :) 


Sebab kita dapat steamboat buffet voucher for one person dan voucher valid sampai 30/04 saja, maka takda pilihanlah kita kena pergi Pak John lagi minggu ni YAYYYYYYY !!

Untuk maklumat lanjut, boleh ke http://www.pakjohn.com/ ataupun FB mereka di SINI.


3 comments:

nanonano said...

ni kedai yg banyak semut tu ke mama? EKEKEKE

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izza,
kat penang tak dak sob3

Hana Soffelia said...

steamboat favourite sgt tp hubs kurang layan. so kena cari geng yg suka benda ni,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...