Thursday, April 23, 2015

Perasaan Menang Contest 🙌

Assalamualaikum,

Minggu ni dimulakan dengan berita yang best.. Dah nak habis minggu ni baru nak update kan sabor je lah. Okaylah tu dari entry birthday Kasih tu, berbulan selepas baru update :P

Selama ni tak pernah menang apa apa hadiah or contest. Masuk contest pun tak rajin teehehe macam mana nak menang kan. Kalau lucky draw tu pun asyik dapat saguhati je tak pernah pun dapat grand prize sobs..

Minggu ni dapat dua khabar gembira !!

1. Menang beg dari Sazzy Falak Street Style ;D Cemane rupa beg nya, aku dah lupa. Masuk je contest, time result keluar tak check pula kan. Ini pun nasib baik kawan bagitau hehe.


2. Ini contest masuk bulan Jan'15. Tak sedar pun menang sampailah dapat email ni. Haha sabarin ajelah. Detox treatment worth RM 999 at Be Urban Wellness ;D 


Ini yang lagi semangat nak join contest lagi ni. Semua ni pengaruh rakan sebaya. Thank you kawan kawan yang encourage kita join contest ni ;D ;D

 

6 comments:

Zumie said...

bestnya ..rezeki awak :)

nanonano said...

senyak2 je dia orkk...

Norhidayu Abdullah said...

bestkan..makin berkobar-kobar nak join dan cuba...dan cuba lg

cik mah said...

Rezeki tu..bestnyer..

juelee said...

semoga murah lagi rezeki ko izaa... bila dah stat menang akan jadik ketagih nk menang hahahha percayalah

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam izza,
wa
sonoknyaaa
tahniah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...