Thursday, December 25, 2014

Hadiah Hari Jadi Untuk Kasih Safiyya - 2 Tahun - Any Idea ?

Haaa.. punya panjang tajuk menyampaikan hasrat hati hehehe.

Lebih kurang lagi 2 minggu, Kasih akan masuk 2 tahun. Alaaaaa dah tak baby anak Mama ni, dah masuk umur toddler la dia ucuk ucuk shayang Mama niiiii..

Lagi beberapa hari saja akan masuk 2 tahun <3 p="">

Having a good time together. Papa & Kasih.


Serious anak saya ni memang sudah big girl. Alahai sayang, janganlah besar cepat sangat.. Tak puas lagi kepit awak di celah ketiak ni.

PS : Sebenarnya hati sedang susah. Rumah di kampung berisiko dilanda banjir ! Tolong doakan semuanya selamat ya, terima kasih.


1 comment:

De' Nurul said...

Hopefully rumah kau okay babe takde terlibat banjir.

Alah alah happy birthday in advance Kasih! Bagi dolls ikut character apa yang dia minat okay jugak kot.

Alah still baby whatttt. Aku sampai sekarang panggil neph aku Adam tu baby padahal dah 5 tahun. Baru ni dia questioned kenapa suka pangil dia baby. Hahhaha sukatimaklah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...