Friday, November 7, 2014

Farm In The City, Equine Park

Assalamualaikum,

Cerita yang lama tertangguh, sayang jugak rasanya buat macam macam aktiviti dengan family, anak dan suami tapi tak coretkan. Nanti satu masa bila rindu, bolehla jugak jenguk belek belek balik blog ni kan :)

Beberapa bulan lepas (tudia, punya lama haha), saya dan husband bawak Kasih pergi jenguk binatang binatang comel dekat Farm In The City. Bendanya dekat sangat dengan rumah MIL saya tapi tak pernah pergi. Sebabnya, M A H A L. Hehe. Tapi haritu takde arah kot, keluar breakfast alang alang lalu tepi tu jadi ajaklah husband singgah. Dia pun iyekan aje permintaan isteri anak ni.






 
Syok kan ? Kasih enjoyed the trip so much !

Tempatnya nampak macam kecil tapi penat dan puaslah berjalan dalam tu :) Bolehla bawak anak anak pergi melawat sana, best. Cumanya saya terfikir jugak, haihhhh budak budak zaman sekarang, nak tengok ayam, kambing, pokok pisang semua pun kena berbayar ye :) hehee

Oh, admission fees adalah RM 30 untuk seorang dewasa. Budak kecik macam Kasih tu free.

Bolehla masukkan tempat ni ke dalam korang punya weekend activity nanti ye !!

p/s nasib baik kakak kita bagitau gambar tak boleh view, kalau tak syok sendiri sampai ke sudah haha.

1 comment:

Maria Rajab said...

maria pergi dah haritu..best..tp aqil kena bayo dah..huhu..aqil suka sgt..mak dia je takut..anak lembu dgn anak rusa pn xkenai..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...