Thursday, March 6, 2014

Promo Mar'14 - ESP

Assalamualaikum,


Dah dengar tak bulan ni Shaklee buat promosi apa ? Haaa kalau belum meh sini nak bagitahu. Bulan ni bulan ESP chuolsss ! Dah lama takde promo ni, kalau tak silap saya last bulan October 2012 dulu. Lamaaaaa dulu dahh. Sekarang dah datang balik, wajiblah beli. 

Beli 6 tong ESP, free 1 tong. Dapat lagi free membership dengan cash bonus bulan depannya. Penjimatan lebih RM200++ tuu. Yelah, satu tong ESP dah RM 150, membership lagi RM 75. Eh dapat cash bonus pulak lagi. Hish, banyak sangat lah jimatnya ni. Share lah beli dengan abang adik kakak mak ayah sedara mara semua kan. Satu tong tahan berbulan, jangan risau expired datenya lambat lagi. Tak salah beli sekarang untuk buat stok :)

Siapa yang perlukan ESP ni ?


Kalau nak order ke, nak tanya ke apa ke whatsapp je saya OK. PM kat Facebook je pun boleh jugak. Klik link FB saya kat tepi sana ye. Mmuah.

Izza,
019.668.3098



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...