Monday, March 10, 2014

Giant Bubbles at Setia Park City

Assalamualaikum,


Weeeeee.. tertunai jugak harapanku nak bawak Kasih main dekat taman luar Setia City Mall ni ha. Berminggu tunggu husband tunaikan tau. SCM tu memang favourite place saya. Boleh kata setiap minggu pergi dengan Nina. Yelah, hari Sabtu adalah hari saya berkinja dengan adik adik memandangkan husband kerja full day. Dah lama perati orang suka nau melepak kat taman tu dan sejak Kasih dah pandai berjalan ni, nak lah jugak bawak dia ke taman :)

Best tauuuuuuuu taman ni. Syiok sangat ! Saya suka pemandangan dia. Ada orang main buih, ada main layang layang, ada bagi ikan makan, ada main basikal. Best best. Lepas je bawak Kasih main dekat luar ni, terus masuk dalam bersihkan badan dia, tukar baju dekat Baby's Room kemudian kitorang pergi dinner. Sebelum tu sempat jugak shopping barang sikit. Pendek kata, puas hati sangat outing kali ni :D Sejak dah ada anak ni, suka pulak outdoor activity macam ni ye. Asyik ke mall pun rasa mendap jugak ;D

Korang try lah ok ! Syiok !


4 comments:

cik mah said...

Wah bestnyer...besar buih belonnyer...pndai kasih main...

Hana Soffelia said...

Hari sabtu pun hari suami hana kerja. Nasib baiklah ada BS yg dh mcm kawan. Boleh di ajak lepak sambil bawak Naurah jalan2.. tsk.

ietams said...

dah besar dah kasih..
senang dah mama nak bawak shopping

~daRLee ZuRiS~ said...

Tiap kali balik s.alam mesti g sane gak. Best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...