Wednesday, March 5, 2014

My Mr Mama

Assalamualaikum,

Yesterday, I was on EL. Kasih sakit mata. Apa tu, eye conjunctivitis yang mata asyik berair dan bertahi tu. Can easily infected to others so memang a NO NO NO to send to the day care.  Kalau penyakit berjangkit ni, memang tak dibenarkan hantar ke taska kan. Tak apalah, saya bergilir cuti dengan husband sementara Kasih tak sihat ni. Hari ni turn husband pulak cuti. Esok mintak tolong Cikngah dia pulak. Memandangkan this is the final month I'm working here, so tak boleh nak cuti kerap banyak. A lot to settle and handover before I leave.




Merapu memang pandai emak budak ni :P

Nampak kan mata kiri dia macam bengkak sikit tu. Get well soon sayangku.

Actually saya nervous ni. Apalah khabarnya dua beranak kat rumah tu. Haha. First time tinggalkan anak berdua dengan husband, hope they survived well. Kihkoh. Oh ye, kena sebut ni nanti husband kata bukan dia tak pernah jaga anak seorang sebelum ni. Masa Kasih 3-4 bulan dulu, saya kan kerja di hari Sabtu so husband lah babysitter nya. Tapi that was like 8-9 months ago hehe. Thank you sayang sanggup korbankan cuti untuk take turn jaga anak sakit :) I love you lah manjeeee.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...