Wednesday, January 8, 2014

Promo Jan'14 - ALFALFA Buy 6 Free 1

Assalamualaikum,


Bulan ni Shaklee buat promosi Alfalfa. Macam boleh tengok dalam poster, buy 6 free 1.

Kalau biasa yang kecil harganya RM 53.75 sebotol, bulan ni boleh dapat RM 46.

Kalau biasa yang besar harganya RM 97.5 sebotol, bulan ni boleh dapat RM 84.

Secara peribadi, Alfalfa adalah produk Shaklee kegemaran saya. Banyak benefit dia. Antaranya melangsingkan badan, agen detox, berfungsi sebagai milk booster dan macam macam lagi. Pendek kata, manfaat tak padan dengan saiz dan harganya yang murah tu !!

Di sini saya senaraikan 20 kebaikan Alfalfa Shaklee kepada kita : 

1. Merawat gangguan pencernaan
2. Mengawal kolestrol dalam darah
3. Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6. Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7. Mengurangkan simptom menopous
8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9. Merawat masalah sembelit
10. Menyahkan toksik dalam tubuh
11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13. Membantu masalah penghadaman
14. Membantu memperbanyakkan susu ibu
15. Mengurangkan masalah pundi kencing
16. Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17. Meningkatkan kesihatan prostat
18. Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19. Menghangatkan hubungan suami isteri
20. Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Sumber : http://sihatmacamyaya.blogspot.com/2012/11/20-kebaikan-alfalfa-shaklee-umpama.html

Alfalfa ni dah macam farmasi bergerak kan !!

Kalau nak dapatkan Alfalfa dengan harga yang lagi murah, Whatsapp saya. Gerenti murah punya.

Izza,
019.668.3098

P/S #1 : Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook.

P/S #2 : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...