Sunday, April 14, 2013

Boba Wrap

Siapa pergi Baby Expo dekat Stadium Melawati semalam ? Saya pergi !!

Dah lama sangat pasang niat nak beli carrier untuk si Kasih ni. Sebab susah nak bawak keluar bila takde carrier ni. Pram ada tapi besar gabak, masuk bonet muat dia saje. Dong laik ! Nak kena beli another pram la macam ni, nak cari yang umbrella fold. Jimat ruang sikit.

So, either carrier or new pram. Or both ?

I say both ! But prioritize, first thing first. Saya dah nak beli baby bjorn hari tu. Biasalah bila nak invest sikit, mesti nak pastikan berbaloi. Google punya google banyak bad review, not good for baby's postures yada yadaa sudahnya cancelled order.

Lepastu berangan nak babywearing. Tapi babywearing gears semua mahal nak mampos ye.. Yang paling murah mei tai tu. Semalam try tapi macam rasa complicated pulak.

Try boba carrier, fall in love tehehee. Tapi harga boleh tahan RM399. Try boba wrap pulak. Rasa lebih sedap, melekap cuma kena pandai pakaila kot. RM168. Jadi boba wrap it is this time. Tak dapat aku bayangkan macam mana nak pakai wrap tu di parking shopping mall nahanti hahah.

Whatever it is, till the point this entry was published.. I'm loving it !

4 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

Senanglah Kasih nyorok2 bf dalam tu ek.hihiii...
Muqri kuat muntah, habis baju kalo nak ngendong camtu.

OmbakBaik said...

happy babywearing :)..beskan bile begitu..anak berdakap je ngan kita..pastu kita pulak memang senang je berlenggang nak sopping...baby akan selesa n tdo elok je..tu pengalaman akak yang baru beberapa bulan ber baby wearing ni la...akak pakai boba ssc..tak pakai stroller pon..mudah dibawa..n baby memang cepat lena.. :)chayuk mama kasih

nanonano said...

xdpt nk bayangkan cane ni
cane nk pkai klu sendiri
smpai baby umur brape je slesa dlm ni eh??
tp mcm best je slesa

Ietams said...

makin sedap la dia memeluk mamanye tu...
elok comel je dia dalam tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...