Saturday, March 2, 2013

Berduaan

Hari ni dalam sejarah, saya duduk berduaan dengan Kasih di rumah
. Suami balik rumah MIL Subuh tadi sebab nak uruskan hal pindah rumah, saya tak ikut sebab Kasih.kan baby lagi tak elok terdedah pada habuk habuk tu semua.

Plan asalnya ingatkan duduk rumah ni naklah mengemas apa yang patut. Tapi bila berdua dengan Kasih ni, dia macam tak boleh nak berenggang pulak. Saya nak ke tandas pun tak sempat. Mandi pun curi masa gitu. Nak kena iron baju untuk seminggu ni. Tak boleh lagi macam dulu iron baju di waktu pagi.

Ini dia dah tidur, patut patut dah saya pergi mandi hihi

1 comment:

♥z@z@♥ said...

comel sangat kasih..ble la boleh jmpe nie..auntie nk gigit..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...