Friday, February 1, 2013

Nursing Pillow

Ikut pengalaman saya setakat ni, nursing pillow ni sangat membantu untuk breastfeeding mommy. Senang takpayah nak pangku pangku sangat, kot anak nak menyusu tengah malam letak je atas tu takdelah kita pangku sambil terlelap kan hehe bahaya tau pangku anak sambil terlelap takut terlepas ke apa kan..

Kasih pulak kalau dah atas nursing pillow, sedap betul dia tidur. Kadang nak tidurkan dia pun, guna nursing pillow.



Thank you girlfriend sebab hadiahkan nursing pillow yang bukan saja comel gila tapi banyak membantu !


1 comment:

antalya said...

amboihh tido silang kaki. gaya org kaya yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...