Monday, January 28, 2013

Kasih Safiyya

Tak sempat nak update panjang panjang jadi saya cuma nak share beberapa keping gambar terbaru Kasih kesayangan cinta hati kami ni <3 p="">

Dah makin bulat dia, dagu berlapis sudah ahahah. Sekarang dah berumur 27 hari, poo poo pun dah tak sekerap 2 minggu pertama kelahiran. Berjaga malam tu dah pasti kan. Sekurang kurangnya saya akan bangun dua kali dalam satu malam. Hujung minggu adalah paling seronok sekali sebab suami balik sini dan saya akan ambil peluang untuk berehat, hihi. Bagi peluang papa bonding dengan Kasih pulak :p

Suara Kasih pun dah makin kuat. Kalau lambat menyusu, mula la high pitch dia keluar kadang stress juga bila Kasih asyik menangis tapi saya tak tahu kenapa dia menangis. Time ni lah emak dan opah banyak tolong. Kadang sebab perut dia kembong, lapar tapi kalau lapar tu saya dah tahu signal. Masalah perut kembong je saya tak berapa reti lagi nak tangani. Sedar tak sedar dah nak dekat sebulan dah awak dilahirkan sayang :)










Love you so much Kasih. Thank you Allah.


11 comments:

farrah said...

MasyaAllah comelnya!!!!

Amie said...

Aloloooo...comelnya dia! geram...rasa nak cubit2!

~daRLee ZuRiS~ said...

muqri pun lepas sebulan nie kuat lak nangisnye.heheee..

Erina Asmawani said...

Comeynyeeee! Mata bulat..cop nak wat menantu lah.hehehe

Erina Asmawani said...

Comeynyeeee! Mata bulat! Geram.Nak cop wat menantu lah ..hehehe

nanonano said...

adoihhh bila nak jumpe ni syg??
geram nak picit!!

dhiera said...

alahai... comel ye. geram kita!

Hanani said...

dah bam bam dengan susu mama...

Zanira Noh said...

Comelnyeeeeeee

antalya said...

eiii mata bulat. geramnyaaaa

Hana Soffelia said...

Comelnya dia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...