Monday, December 3, 2012

Newborn Kekabu Set

Tadaaaaaa !!!


Nice tak ? Nice tak ?

Belum dapat ke tangan saya lagi ni, baru dapat gambar je pun dah menggelejat sangat ni :p ada nanti mommy rasmikan dulu tilam awak ni kang baby, comel sangat ni.. Geram tengoknya ! Heheh.

Nanti lepas set kekabu ni dah dapat kat tangan saya, saya sharekan contact ye.. In case ada yang berminat jugalah ;)



9 comments:

sharEna said...

untungnya baby dapat set kekabu. dulu MIL order kat jiran belakang rmh tp sampai Naurah lahir pon x siap2 sbb xde stok kekabu. dah bbrp bln dapatlah 2 bantal kekabu utk dia. itu je rezekinya =)

Hanani said...

it's pink...comelnya..price and contact pls?

antalya said...

alalala comelnya tilam. bertuah baby

De' Nurul said...

Ala ommmey ommeeeyyyyyyy. terbayang dah aku baby duduk tido atas tu kau. comel sangat!! hiks

nanonano said...

ko xbgtau pun aku dh blh agak comfirm dpt ni peluk2 cium then tido mlm pon peluk bantal2 comel ni,hahaha

pRincESs_N said...

ok..ni comel banyakkk!!!

MaR said...

so comel....

atty's said...

memang comel sgt..warna ngn corak menarik sgt.like 1000x

lily lotus said...

comel :) mcm ibu dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...