Sunday, November 4, 2012

Selamat Hari Lahir, Suamiku !

Hari ni hari lahir suami saya. Kali kedua menyambut birthday sebagai suami, kan sayang ? Saya tak ada apa yang istimewa nak bagi pada suami pun, nak masak special pun macam tak berapa larat (haha, ini alasan). Nak bagi hadiah mahal mahal, duit dah habis shopping barang baby (alasan lagi hahah).

Jadi, sempena hari lahir suami.. Saya rajinkan diri masuk dapur, masak special untuk suami. Dah 3 minggu lebih saya tak memasak ni, malas ahahah :p Kesian suami complaint dah dia jemulah asyik makan luar hahah.



Selamat hari lahir sayang, i love you so much !!


4 comments:

Amie said...

Semoga bahagia bersama suami tercinta hingga ke syurga!

ct cheery said...

selamat hari lahir to somi izza..ok lah kan dpt mkn hasil tangan isteri dri xde pape langsung..huhu

nanonano said...

so ape dh jd ngn lebihan ns ayam smlm? hehe

Dhiera nadhirah said...

nasi ayam!! sedap ye~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...