Monday, November 5, 2012

Durian Crepe

Sana sini asyik duk sebut durian crepe je. Nak buat, memang tak rajin hehehe :D Pastu bila Mar tweet cakap dia order durian crepe ni, kebetulan orang tu pun boleh buat delivery ke area rumah MIL, apa lagi kan.. Lajulah saya pun order juga !


Dapat sejuk sejuk lagi time ni. RM 10 untuk 3 pieces ni.


Nyaman !!!

Saya rasa bukan penggemar durian pun boleh makan durian crepe ni, sebab sikit je durian dia.. Tak macam durian pancake kat MidValley tu, mcm durian dibalut dengan kulit tu aje. This is nicer ! Sedapnya rasa nak order lagi ;D


7 comments:

Fadilah R. said...

Ceh aku ingat ko buat. =P

~daRLee ZuRiS~ said...

fenomena durian crepe lah pula sekarang ek

Ietams said...

Mmg dah musim crepe ni pula kann..

sharEna said...

aku tak pernah makan pon lagi ++

Hana Soffelia said...

Terliurnya. ^_^

nanonano said...

besar ke yg ni? bukan org jual 6bj rm10 ke?

Hjh Hasnah bt Abdullah said...

Nak order camne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...