Monday, July 23, 2012

Nephew !

Hai, saya dah 14 hari (rasanya) dapat anak buah baru. Seronok sangat dalam lebih kurang 2 minggu ni membelek baby. Anak orang, saya yang lebih lebih :P



Saya pinjam gambar dari FB Along ni, harap Along tak marah :)

Comel kan, comel kannnnn ! Baby newborn padahal, bukan reti buat apa pun kecuali tidur kan. Dia lapar, dia bangunla menangis hehe tapi itupun semua orang duk mengadap dia 24 jam. Asyik paksa si kecik bukak mata hehe. Kesian dia asyik kena kejut je, semua orang asyiklah duk adik, adik bangunla.. Maka adik pun terkebil kebil la macam payah benar nak bukak mata dia tu tau, comel sangat ! :)

Ini baru gayanya anak orang, saya punyalah mengadap membelek tak jemu jemu ! Macam mana gayanya nanti kalau ada anak sendiri, nanti nak kena pergi kerja tinggal anak tskkk (emo sebelum waktunya :P) Dahla baby ni kan ada bau dia sendiri, oh sedap sangat yummy yummy !! Sedapnyaaa wanginyaaaa awakkk, maklang suka cium :')

Oh, lupa pulak. Nama baby comel ni Mohd Khalish Afiq (kalau Along masih tak tukar fikiranlah, heheh). Gambar atas tu kalau tak silap masa umur 7 hari la kot ? Sekarang Khalish dah botak, masih tetap comel seperti mula mula keluar. Rambut dia punyalah lebat siap boleh buat pacak pacak heheh :D

Ok, itu saja.. Bai !



3 comments:

nanonano said...

Y muke dia mcm iim??? Hahaha
sokayyy,aku dh blh byg dh cmne muke ank ,mu nanti, mesti cm baby ni gak,hehe

sharEna said...

aku sllu x blh tgk gambo klu ko upload dlm blog ni. y???

Erina Asmawani said...

Nyomeynyeeee! Ingatkan gegurl..rambut lebat pacak2. Tak lama lgi belek puas2 ur junior yunk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...