Tuesday, July 24, 2012

Hits


Rasa macam baru first time nak tampal hits blog ni dekat sini. Bukan apa, saya teruja tengok ramainya readers 2-3 hari ni. Err, ramai bagi sayalah. Janganlah bandingkan ramai saya tu dengan ramai blogger popular pulak.

Agaknya orang ramai cari resepi ye ? Apa pun, thanks sebab seronoklah tengok hits macam ni heheh :D



2 comments:

nanonano said...

aku smlm naik 7rat, hehe mmg luar biasa gak la kan dr hr2 biasa,

Erina Asmawani said...

Wowwee! Ramainya UV.Haah kan, mungkin dah nak raya ni ramai yg mecari2 resepi. Jangan ade lagi yg cari kereta Amir lagi sudah. Hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...