Wednesday, June 27, 2012

Sedondon

Saya ada satu tabiat, suka nak pakai sedondon dengan suami ;D 

Walauponnnnnn bukan semua warna baju saya beliau ada, dan bukan semua warna baju beliau saya ada kan.. tapi sedaya boleh nak bagi sedondon jugak. Nak nak lagi kalau pergi keluar jalan jalan, hihi. Rasa best pulak. Kalau saya iron baju kerja pun, selalu akan pilih warna yang sama :)



Dah pakai baju lain time ni, tapi gediks tengok suami pakai kemeja jalur warna hijau. Saya pun ada juga kemeja yang lebih kurang ! Hehee


;P



7 comments:

sharEna said...

err...aku kdg suke gak sedondon.tp habi mcm malu sket kowt agagagaga. so kdg sdondon tang skirt ngn shirt dia je.tu pon dah rasa cukop best =)

nanonano said...

kekgi ade anak lg la ske sedondon,
skrg mika yg over, klu nk brjalan
nak baju ibu same je ngn dia
klu x, mrh, siap dia pilihkan,
huhuhu

deena awanis said...

sweet lah tu konon!hahaha..dina pun sama..try ejas2 kasi nampak macam ala2 sedondon gitu.

De' Nurul said...

aicewahhhh....sweet!

~daRLee ZuRiS~ said...

btol kata mekna,dah anak anak ti lagi best sedondon tau.

Erina Asmawani said...

sedangkan masa kapel pun dah seronok gila pakai sedondon kan ..pe tah lagi bila dah kawen. Memang nak sedondon je.Ena pun suka sedondon ni. dAHLA SUKA PINK, aMIR TERPAKSA RELA GAKLA PAKAI PINK JUGAK. hEHEHEHE

*SORRY YUNK, FONT TERBESAR, MALAS NAK TUKAU BLEY?*HEHEHE

MieZa said...

samalah kita izza, suka pakai sedondon =) rasa maca sweet jer bila berjalan pakai baju sama sama.. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...