Wednesday, June 20, 2012

Random



My second dress from Poplook. Bestnya chiffon dress dia ni ;D bolehlah beli lagi next time. Hihi.


Ini sahur saya pagi tadi. Ye, hari ni puasa. Last minit baru nak ganti puasa macam ni lah gaya dia. Mula mula dah bangun puku 4.30 makan kurma dua bijik dengan minum air je. Baring, cuba tidur balik pusing sana sini tak terjaga. Yang suami tak sedar apa dah, saya kejut sahur pun dia cakap hari ni taknak puasa t__t last-last fikir dari dok terpusing pusing tak boleh tidur baik bangun makan nasi, kenyang pun ye. Hahaha. Tengok dalam periuk ada lagi nasi, yayyy mari kita goreng telur. Maka jadilah sahur seperti di atas, hehe.


Ini si anak dara, Ace Ventura. Jangan tertipu dengan muka comel dia tu. Garang dan kuat menggigit. Time dia nak manja cumalah di waktu pagi dengan waktu kita balik kerja. Pagi tu pun sebab satu malam tinggal dia luar bilik kan, haha padan muka dia rindulah tu bila pagi-pagi saya bukak pintu bilik je datang jilat kaki. Tapi awas, dalam 5 minit je macam tu lepas tu mula lah menggigit. Lepastu main lompat-lompat sana sini, monyet ke apa kau ni ?



Port favourite Ace setiap pagi. Suka tengok suasana kat luar kot. Hehe kesian kau Ace, tak pernah jejak tanah. Makan rumput pun, rumput organik tanam dalam rumah. Hehe inilah nasib duduk rumah atas langit ye ;D


Ok, bye !!



8 comments:

Zumie said...

hahaha monyet campur kucing ah ni...kah3..

sedap oh telor tu

sharEna said...

makin besar dah Ace. ekor dia pjg geramnyerrrrr...bile Ace nk ade anak? jumpe kucen jantan pon idok yerp. ahahahah...

lawak la ko ckp dia mcm monyet...agagagga

Ann Ilias said...

OK
now dada aku dup dap dup dap
risau warna chiffon dress kita same
^____^

Intan and The Boys said...

tengok telur goreng , nasi ngan kicap tu buatkan aduhai...nak mamam skarang!

tak sedar diri ye. tadi baru je lepas melantak kepsi. huhu. oh. ace sangat jelita!!!

Erina Asmawani said...

ololo..ciannye Ace x pernah jejak tanah. bawakla dia jejalan petang yunk kalo weekend. Eh..dah macam anak plak ye.hehehe

Hana Soffelia said...

Hana pun suka dress poplook. Wah, anak dara kamu makin gojeslah. Rindu lak kat anak teruna i. uhuk.

nanonano said...

naseb la ace comel
klu dpt kucing mcm kt umah aku tu
xtao la ko nak samekan ngn ape,
sbb monyet tu bg aku comel lg, hahahaha

Gg said...

tapi sumpah ace suke gigit2... krol pun ckp..hihi (krol came in the house last time when he picked me up, just to meet Ace!! haha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...