Tuesday, June 19, 2012

Home-cooked Meal Is The Best !

Lately ni saya terlampau suka makan burger ayam special with cheese. Gilo, tak hagak hagak selera kan. Dalam seminggu mesti nak sekali. Mana taknya kalau badan makin mengembang t_____t

Jadi, sebab saya asyik duk nak makan burger ayam special ni je hatta di tengah tengah malam pun, suami saya pun teruslah beli bahan-bahan nak buat burger ni semua. Haha. Tak perlu lagi nak keluar rumah tengah malam semata-mata nak mencari burger :P



Pandai suami saya masak burger yang sedap. Hehe terima kasih sayang, lain kali tolong masakkan lagi ye :*



12 comments:

nanonano said...

share la resepi iim,
kwang kwanggg..
senang ah pasni tiap2 mlm xyah bazir minyak kete g cari buger ehh, hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

untungnye..hasben kmu ni rajin laa..

Ann Ilias said...

kronik sungguh tahap ke-mengidam-an mu ke berger ni izza
hahaha

Amie said...

He he he lepas ni nak bagi tahu hubby, suruh buatkan burger gak he he he hehh

sharEna said...

hishhh...xleh dah mkn burger lagi. akhir tahun nti bru boleh agagaga

antalya said...

wahh pandai husband izza wat salut telur tu yer.terer lah

PinQib said...

untung la orang ade suami.. hahah

Maria Rajab said...

waah dapnya..

Erina Asmawani said...

hehehe..perut mmg selalu lapar.time ni la nak dimanjai suami,ape yg kite nak kompem dapat :D

~daRLee ZuRiS~ said...

akak lak sejak preggy nie ayam,telur dan sekutu dgn nya langsung tak boleh.ikan je sokmo

Ietams said...

org lelaki kalau memasak memang sedap

Zumie said...

amboi dapnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...